Til toppen

Wild Fire Foods

SMAKEN DU BRENNER FOR


Savner du ekte sauser laget fra bunn av? Vi i Wild Fire tilbyr rene og naturlige håndlagde sauser, marinader og krydderblandinger. Vi utvelger de beste råvarer slik som chili, plommer, epler, honning, egg og tomater fra Norske bønder

Vårt brennende ønske er at du skal få den ekte, autentiske smaken som kommer fra erfaring, kjærlighet og kunnskap. Chef Jeff stammer fra en kokkefamilie med dype røtter i Cherokee, Kreolsk og Karibisk matkultur og alle produktene er gamle familie-oppskrifter med innflytelser fra Japan, Thailand og Italia, der han har bodd og studert.

Kokken & Kunstneren: Chef Jeff håndlager hvert eneste produkt og jeg tar meg av estetikken i kampen mot Fake Foods. Vi håper dere også blir hekta på våre rene, gode og komplekse smaker. De er utviklet med dere i tankene og vi håper vårt smaksunivers medvirker til smakfulle og spennende måltider selv i en travel hverdag

Alle Wild Fire produktene er enten veganske eller vegetariske og FRI FOR gluten, melk, nøtter, fyllstoffer, smaksforsterkere og søtstoffer. Ingredienser og næringsinnhold, og om produktene er uten chili, milde, moderate, sterke eller supersterke oppgis ved hvert produkt. Håper du finner mye som frister.

Med ønske om de beste smaksopplevelser 
Jeffrey & Janniche
Wild FireSorter Navn (a > å)

American Pale Ale BBQ saus 250ml

Norges første øl-baserte BBQ saus med Harstad bryggeri sin glutenfrie APA øl, tomater, chili og krydder.
48036

Cajun Habanero hotsauce 100ml

Tradisjonell chilisaus hvor du virkelig smaker den gode Habanero chilifrukten. Som en Tabasco, bare mer fruktig og smakfull.
48040

Chili Ginger 200ml

CHILI GINGER er en koreansk saus som har en sensasjonell smak og består av 36% fersk ingefær, som Chef Jeff skreller for hånd, karamellisert løk, glutenfri soyasaus og en god mengde piri piri chili.
48012

Chili Mayo 200ml

En kremete og lett spicy dressing!
48023

Chipotle Ketchup 250ml

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang
48004

Chipotle Ketchup 5L

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang
48016

Ghost of X-mas Hotsauce 100ml

GHOST OF XMAS er håndlaget med nydelige lokale ingredienser; økologiske epler fra Dyre gård blandet med biodynamiske Ghost pepper fra Bergsmyrene Gård. Den er inspirert av bestemors eplepai med Bourbon og hint av ingefær, kanel, stjerneanis.
48033

Hoisin Sauce 100ml

Norges eneste og reneste glutenfrie Hoisin saus!
48010

Hoisin Sauce 5 liter

Norges eneste og reneste glutenfrie Hoisin saus!
48020

Honey Chilpotle salatdressing 250ml

En nyskapende og velbalansert vinaigrette med Norsk honning og hint av Chipotle chilipepper som tilføyer dybde og varme.
48038

Honey Mustard salatdressing 250ml

En populær salatdressing til grønn, kylling- eller biffsalat, skinkestek, på bakte eller stekte poteter, på egg og til å smøre på sandwicher.
48024

Jalapeno Salsa 5L

Familiens salsa er frisk og mild.
48017