Til toppen

The Great Little Fighter!

Gran Luchito ble startet i 2012 da den eneste meksikanske maten man kunne finne kom fra et sett på supermarkedet.

Fra starten har Gran Luchito stått for å utfordre status quo med en kampånd for å gi deg ekte, autentisk meksikansk. Det er tross alt i navnet deres, Gran Luchito oversatt betyr "Great Little Fighter"?

Inspirasjonen til Gran Luchito kom fra vår grunnlegger og El Capitan Fergus. Han reiste rundt i det pulserende og fargerike Mexico og ble imponert over de autentiske smakene og ingrediensene til maten han likte. Fergus bestemte seg for å lage et merke som ville levere den autentiske smaken av Mexico.

Først solgte han bare Gran Luchito i helgen fra en bod på Maltby Street Market i Øst-London. Bæret av entusiasmen fra tidlige kjøpere, bestemte Fergus seg for å gjøre det til sitt heltidsyrke og lidenskap.
Den beste kvaliteten, de ferskeste ingrediensene

Helt fra starten var Fergus fast bestemt på å gjøre meksikansk med den samme kjærligheten og omsorgen han hadde oppdaget.

Å utforske hele Mexico, søke etter råvarer av høyeste kvalitet fra lokale meksikanske leverandører, bruke autentiske oppskrifter som folk har hatt glede av i generasjoner og bevare tradisjonelle matlagingsteknikker er integrert i det som gjør Gran Luchito unik.Sorter Navn (a > å)

Burrito Wraps 360g

I Mexico er en burrito navnet gitt til en sammenrullet hvetetortilla. Du finner burritoer i alle former og størrelser fra en veikant burrito i Chihuahua til en velsmakende frokostburrito i Puebla.
47085

Cantina Beans 430gr

Cantina Black Beans er laget i Mexico etter en autentisk oppskrift.
47062

Chipotle Salsa 330ml

Autentisk salsa med chipotle, løk og hvitløk.
47014

Chipotle Tortilla Chips 150g

Disse tortillachipsene er smaksatt med en sensasjonelt røykfylt blanding av chipotle-krydder laget med røkt paprika, cayennepepper, løk, hvitløk og chipotle-chili.
47070

Crunchy Jalapeño & Ananas 215g

Skivet og terninger i Mexico. Røde Jalapeños modnes fullt ut, til motsetning med grønne Jalapeños, resultatet er en litt søtere chili. Kombinert med ternet ananas gir dette en perfekt balanse mellom sødme og varme.
47037

Crunchy Salsa Matcha 100g

Salsa Macha er en knust chilipasta opprinnelig fra Veracruz, Mexico. 
47075

Fajita Simmer Sauce 300g

Fajita Simmer Sauce er laget i Mexico etter en tradisjonell oppskrift og de beste ferske ingrediensene. Vi blander rød paprika med grillet rød tomat, løk og hvitløk for en mild fajitasaus perfekt for hele familien.
47071

Fire Roasted Serrano Chillies 215g

Serrano Chillies er mindre i størrelse og sterkere enn en Jalapeño, men med en lignende frisk og grønn smak.
47036

Garlic-Guajillo Taco-mix 45g

Håndblandet i Mexico med bare ingredienser av høyeste kvalitet. En nydelig balansert blanding av hvitløk og meksikansk guajillo chili perfekt til grillet kyllingfajitas eller sprø stekt fisketaco!
47040

Green Enchilada Cooking Sauce Pouch 400g

Tomatillo Enchiladasaus er laget i Mexico ved å bruke en tradisjonell oppskrift og de beste ferske ingrediensene.
47074

Lime-Habanero Taco-mix 45g

Habanero & Lime Fajita & Taco Mix er en fin blanding av habanero chili, meksikansk lime og urter. Perfekt for når du ønsker å tilsette kylling, kjøtt eller fisk for ovnen, grillen eller grillen med et smakfullt smak av smak.
47041

Mango Salsa 330ml

En sterk og fruktig salsa med meksikanske mangoer, tomatillos, habanero chili og koriander. Passer godt som dip, på enchiladas eller rørt inn i guacamole.
47013