Skip to main content
Til toppen

The Great Little Fighter!

Gran Luchito ble startet i 2012 da den eneste meksikanske maten man kunne finne kom fra et sett på supermarkedet.

Fra starten har Gran Luchito stått for å utfordre status quo med en kampånd for å gi deg ekte, autentisk meksikansk. Det er tross alt i navnet deres, Gran Luchito oversatt betyr "Great Little Fighter"?

Inspirasjonen til Gran Luchito kom fra vår grunnlegger og El Capitan Fergus. Han reiste rundt i det pulserende og fargerike Mexico og ble imponert over de autentiske smakene og ingrediensene til maten han likte. Fergus bestemte seg for å lage et merke som ville levere den autentiske smaken av Mexico.

Først solgte han bare Gran Luchito i helgen fra en bod på Maltby Street Market i Øst-London. Bæret av entusiasmen fra tidlige kjøpere, bestemte Fergus seg for å gjøre det til sitt heltidsyrke og lidenskap.

Den beste kvaliteten, de ferskeste ingrediensene

Helt fra starten var Fergus fast bestemt på å gjøre meksikansk med den samme kjærligheten og omsorgen han hadde oppdaget.

Å utforske hele Mexico, søke etter råvarer av høyeste kvalitet fra lokale meksikanske leverandører, bruke autentiske oppskrifter som folk har hatt glede av i generasjoner og bevare tradisjonelle matlagingsteknikker er integrert i det som gjør Gran Luchito unik.

Visning
Burrito Wraps 360g, Gran Luchito

I Mexico er en burrito navnet gitt til en sammenrullet hvetetortilla. Du finner burritoer i alle former og størrelser fra en veikant burrito i Chihuahua til en velsmakende frokostburrito i Puebla.

47085
Cantina Beans 430g, Gran Luchito

Cantina Black Beans er laget i Mexico etter en autentisk oppskrift.

47062
Chipotle Salsa 330ml, Gran Luchito

Autentisk salsa med chipotle, løk og hvitløk.

47014
Chipotle Tortilla Chips 150g, Gran Luchito

Disse tortillachipsene er smaksatt med en sensasjonelt røykfylt blanding av chipotle-krydder laget med røkt paprika, cayennepepper, løk, hvitløk og chipotle-chili.

47070
Crunchy Jalapeño & Ananas 215g, Gran Luchito

Skivet og terninger i Mexico. Røde Jalapeños modnes fullt ut, til motsetning med grønne Jalapeños, resultatet er en litt søtere chili. Kombinert med ternet ananas gir dette en perfekt balanse mellom sødme og varme.

47037
Fajita Simmer Sauce 300g, Gran Luchito

Fajita Simmer Sauce er laget i Mexico etter en tradisjonell oppskrift og de beste ferske ingrediensene. Vi blander rød paprika med grillet rød tomat, løk og hvitløk for en mild fajitasaus perfekt for hele familien.

47071
Fire Roasted Serrano Chillies 215g, Gran Luchito

Serrano Chillies er mindre i størrelse og sterkere enn en Jalapeño, men med en lignende frisk og grønn smak.

47036
Green Enchilada Cooking Sauce Pouch 400g, Gran Luchito

Tomatillo Enchiladasaus er laget i Mexico ved å bruke en tradisjonell oppskrift og de beste ferske ingrediensene.

47074
Guajillo Taco-mix 45g, Gran Luchito

Håndblandet i Mexico med bare ingredienser av høyeste kvalitet. En nydelig balansert blanding av hvitløk og meksikansk guajillo chili perfekt til grillet kyllingfajitas eller sprø stekt fisketaco!

47040
Lime-Habanero Taco-mix 45g, Gran Luchito

Habanero & Lime Fajita & Taco Mix er en fin blanding av habanero chili, meksikansk lime og urter. Perfekt for når du ønsker å tilsette kylling, kjøtt eller fisk for ovnen, grillen eller grillen med et smakfullt smak av smak.

47041
Mango Salsa 330ml, Gran Luchito

En sterk og fruktig salsa med meksikanske mangoer, tomatillos, habanero chili og koriander. Passer godt som dip, på enchiladas eller rørt inn i guacamole.

47013
Red Enchilada Cooking Sauce Pouch 400g, Gran Luchito

Laget i Mexico etter en tradisjonell oppskrift og de beste ferske ingrediensene. Vi blander chipotle chili med bålstekt rød tomat, løk og hvitløk for en deilig rød enchiladasaus.

47073
Lenker
Min side