Skip to main content
Til toppen

Hoffsaus

Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.

Vi elsker fruktige chilisauser uten at det trenger å være for mye styrke og vi liker å kunne bruke mye, men fant aldri den perfekte for oss. Så vi satte like godt i gang med å prøve å lage det selv.

Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling  også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder  før åpning, ca 3 måneder etter.

De har sauser som har lagret opp mot 24 måneder her, men velger å ikke sette holdbarheten så langt.

Siden de er i "live" , så liker de godt å bli ristet eller vendt litt på en gang iblant når de står i butikken også forklarer Hoffsausekokkene.

Hoffsaus har 3 faste sauser i sortimentet, og med jevne mellomrom også limited editions med råvarer som er i sesong.

Visning
Cowboy Candy (Kandisert Jalapeno), Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.

54078
Grønn Hoff 100ml, Hoffsaus

Jalapeno med ananas og koriander

54076
Gul Hoff 100ml, Hoffsaus

Gul cayenne med eple og limeblad

54075
Hoffsaus 30ml 3pk, Hoffsaus

3pk 30ml gir deg muligheten til å teste alle sausene! (Rød, gul, og grønn)

54077
Rød Hoff 100ml, Hoffsaus

Rød chili med mango og havtorn

54074
Lenker
Min side