Historien om Matcompaniet er kort fortalt historien om parmaskinka og mozzarellaen som ble til tusenvis av smakfulle varelinjer. Det er også historien om høy kvalitet og tett samarbeid med leverandører som stort sett er familieeide bedrifter drevet av dedikerte bønder, ystere, ostemodnere og foredlere av supre råvarer. Kvalitet er mer enn bare smak, det handler også om påvirkningen på ytre miljø, dyreholdet, produktdesign, innovasjon, leveringsdyktighet og pålitelig logistikk. Alt dette er det vi ser på som vårt DNA.
Velkommen til Matcompaniet – «storfamilien» som bringer gode smaker til folket!
Under kan dere lese vårt siste nyhetsbrev. Les alle våre nyhetsbrev her: NYHETSBREV
Somerset regnes som kjerneområdet for håndverksysting av Cheddar.
Matcompaniet er en av sponsorene for Oste VM i Trondheim som går av stabelen den 27. og 28. oktober 2023.
Grillvarene renner ut!
Reduser matsvinn og spar penger.
Gourmet snacks til vinbarer og gastropuber.
Dagsfersk italiensk ost fra Sørlandet!
For å se alle nyheter så klikk her: NYHETER
Kvalitets skinker og bacon fra Foodswingers´ røkeri på Sundvollen.
Sur-søt smakseksplosjon og økologisk Aceto Balsamico di Modena IGP
Autentisk, knasende sprøtt og rustikk!
Naturlig dyrket cornichons fra Burgund.
Fjåks unike sjokoladeunivers
Craig lanserer sin egen serie «Grillkongen Craig Products» i samarbeid med Matcompaniet.
Knasende sprøtt til osten
Bornholmsk bakerhåndverk