Skip to main content
Til toppen


Historien om Matcompaniet er kort fortalt historien om parmaskinka og mozzarellaen som ble til tusenvis av smakfulle varelinjer.
Det er også historien om høy kvalitet og tett samarbeid med leverandører som stort sett er familieeide bedrifter drevet av dedikerte bønder, ystere, ostemodnere og foredlere av supre råvarer. Kvalitet er mer enn bare smak, det handler også om påvirkningen på ytre miljø, dyreholdet, produktdesign, innovasjon, leveringsdyktighet og pålitelig logistikk. Alt dette er det vi ser på som vårt DNA.

Velkommen til Matcompaniet – «storfamilien» som bringer gode smaker til folket!

Under kan dere lese vårt siste nyhetsbrev. Les alle våre nyhetsbrev her: NYHETSBREV

Ny Produsent: Beemster
Ny Produsent: Beemster For deg som liker originalen
Ny Produsent: Armatore
Ny Produsent: Armatore Cetara der havets sølv blir til gull
Portofino Fine Food
Portofino Fine Food Essensen av Liguria
Summerbird
Summerbird Easter
Summerbird
"Relansering" med mye sting!
Summerbird
Colomba di Pasqua Påsketradisjon!
Summerbird
Kampanje Andalini pasta!
Summerbird
Nye varer på lager fra Jerseymeieriet!
Kupp!
Kupp! Tilbudsvarer
Kupp!
Fjåk 2.0

Siste nyheter:

Nyhet
Pesto Genovese 100g, Portofino

Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur. Her brukes det selvfølgelig den lokale PDO basilikumen sammen med ekstra virgin olivenolje, Grana Padano, cashew nøtter, pinjenøtter og salt. Perfekt sammen med Trofie pasta eller for å gi en caprese enda mer basilikumsmak.

40584
Nyhet
Prima Smør 125g, Jerseymeieriet

Et fantastisk smør laget på drenert og syrnet rømme på melk fra Jerseyfe. Kinnes, vaskes og tilsettes 3% salt. Smøret har en fantastisk gulfarge og høyt innehold A-vitaminet Karoten.

15151
Nyhet
Lomo skivet 60g delibrett, Ask

LOMO er speket ytrefilet fra utegris. Lomo er ferdig skivet i tynne skiver og passer godt som snacks, på en salat eller å toppe en pizza med den. Ask salter og krydrer fileten, sammen med litt rødvin. Deretter får den ligge å trekke salt i en ukes tid før den knyttes opp på klassisk vis og henges til tørk i ca 4 måneder.

22213
Nyhet
6 Candied Orange Stripes 72g, Summerbird

Kandisert skall av solmodne økologiske appelsiner fra Spania, overtrukket med et tykt lag Guayas 71% mørk sjokolade og knust karamell.

34320
Nyhet
Beemster Gouda Aged 10 mnd, PDO Noord Hollandse Gouda

Modnet hos produsenten I minimum 10 måneder. Rik, kremet og samtidig frisk smak med deilig fedme og avstemt saltmengde. Et mildt tilskudd til osteserveringen, hever fredagstacoen de ekstra hakkene og gjør pizzatoppingen rikere og mer smaksrik. Unike smelteegenskaper. 

16010
Nyhet
Trofie Genovesi 500g, Portofino

Dette pastaformatet har sin opprinnelse i Liguria og historiske røtter til åssidene over kysten ved Portofino. Tradisjonen er nedarvet gjennom generasjoner. Den dag i dag stiller bestemødre opp i barnehager og lære barna hvordan de med fingrene skal forme ørsmå deigevner til perfekte Trofie.

30342
Nyhet
Oregano tørket 30g, Portofino

Her det vel egentlig nok å si krydder til pizzatopping – ferdig snakka! Endelig en klassisk tørket Italiensk oregano med potent og ren smak. Et must i et hvert krydderskap.

40589
Nyhet
Bottarga di Tonno Rosso (finrevet tørket rogn fra blåfinnet tunfisk) 4g box, Armatore      

Armatore Bottarga er speket rogn fra blåfinnet tunfisk. Boksen inneholder 4 gram, men man skal lete lenger enn langt for å finne så mye smak i en liten boks! Rognen presses og saltes lett for å så tørkes i naturlig klima slik man har gjort det gjennom generasjoner. Når smaken og teksturen er slik de ønsker det finrives rognen og fylles i bokser. Dryss den på en spagetti vongole og åpne deg flaske knusktørr, syrefrisk hvitvin fra Campagna!

40575
Nyhet
Tonno Rosso (blåfinnet tunfiskfilet i olivenolje ) 110g, Armatore  

Dette er Armatore sitt prestisjeprodukt. Sterkt kvoteregulert fangst som kun foregår i en kort periode av året. Fisken hånd renses umiddelbart og konserveres deretter med olivenolje. Alt dette for å bevare tekstur og smak. Selvfølgelig god som den er, men også som ingrediens i retter der du ønsker den beste smaken av konservert tunfisk

40573
Nyhet
Ventresca Alletterato (Buklist fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Buklist fra Alletterato tunfisk. Den fettrike, fløyelsmyke og møre delen av tunfisken vil få deg til å glemme alt annet om du har den i en Salade Niçoise.

40581
Nyhet
Colatura di Alici Riserva (fermentert ansjosekstrakt) 50ml, Armatore

Ansjosekstrakt og salt basert på en mange hundreårig oppskrift og tradisjon. Ansjosen renses og legge i kastanjefat få timer etter den har blitt fanget i noten. Modning tar vanligvis fra 18-30 måneder. Ekstrakten beholder sin potente smak i minst 2 år etter den er tappet på flaske. En fantastisk smaksforstreker til supper, tomatsauser, fiskeretter, tartar – både fisk og kjøtt, pastaretter med skjell og skalldyr og selvfølgelig for å runde av den tett på perfekte sausen du skal ha til dagens fiskerett.

40576
Nyhet
Banana Nostalgia 250g, Haupt

Salt lakriskaramell smaksatt med banan, karamell og salmiakk

33110

For å se alle nyheter så klikk her: NYHETER

Barsnacks
Barsnacks Gourmet snacks til vinbarer og gastropuber
Antiche Razze
Antiche Razze En leksjon i parmesanens historie
Affineur Mons
Affineur Mons Vår største utvalg ost. Lager og bestillingsvare.
Osteverkstedet
Osteverkstedet Dagsfersk sørlandsk mozzarella
Frantoio Muraglia
Frantoio Muraglia

- en stjerne på olivenolje himmelen.

Ny produsent: Maison Marc
Ny produsent: Maison Marc

Naturlig dyrket cornichons fra Burgund.

Nyheter fra Giusti
Nyheter fra Giusti

Frukt eddik og Øko

Aktuelle sesongprodukter og fokusprodukter:

Tone, Halvfast håndverksost laga på upasteurisert Jerseymelk, Jerseymeieriet

Tone er en håndverskost ystet på upasteurisert gårdsmelk på Jerseymeieriet. Osten er modnet i minimum 4 måneder.

15140
Kubbeost Geit 200g, Rueslåtten Ysteri

Chev Kubbe Geitost med hvitskimmel skorpe, men små flekker av blåmugg på skorpen kan forekomme ved lagring og er kun et tegn på levende kultur og god ost. Laget på geitemelk fra nabogården til Rueslåtten – kortreist og god melk som gir fantastisk resultat.

15130
Mont d´Or AOP Petit 400g, Mons

Mont D'or er en vintermelks ost som lages på de store meieriene som ellers lager Comte og Gruyere.

12229
Cowboy Candy (Kandisert Jalapeno), Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.

54078
Colomba di Pasqua Giusti 1kg, Giusti

Historisk er Colomba di Pasqua kake formet som en due og bakes til påske. Deigen minner om den som benyttes til Panettone og fåes med ulike pynt og smak. De eldste er ofte de beste - historisk og nyvinnende bakverk til påskemåltidet Dette ordtaket er litt klisjébefengt, men når det gjelder samarbeidet mellom Giuseppe Giusti 1605 og Muzzi 1795 er det en uomtvistelig sannhet. Legger man sammen Giusti’s over 400 årige historie med balsamico produksjon og Muzzi’s drøyt 200 år med kreering av noen av Italias beste bakverk får man en uslåelig kombinasjon når smakfulle produkter skal kreeres. De har i en årrekke samarbeidet om bakingen av Giustis fantastiske Panettone og nå også med sin versjon av Colomba di Pasqua.

31196
Donnafugata EVO Nocellara from Etna 500 ml

Intens og balansert monocultivar fra Etna. Fruktig, elegant med hint av nyslått gress og artiskokk.

50237
Anfosso EVO BIMBO 500ml

Anfosso Extra Virgin olive oil BIMBO 500ml. Lett søtlig smak med milde grønnsakstoner, antydning til pepret ettersmak. God allround olje med kul design.

50158
Fønix 3kg økologisk, Stavanger Ysteri

Fønix er en balansert, aromatisk ost med søte, nøtteaktige smaksnoter. Det er en relativt fast blåmuggost. Lang modningstid ved lav temperatur gir en kompleks smak og kremet konsistens.

15045
Råblå 2kg økologisk, Grindal Ysteri

Råblå har en lys gyllen ostemasse med vakker marmorering av blåmugg. Heftig duft av rå melk, modent høy, alger, syrlige toner – kompleks men behagelig! Munnfølelsen er kremet med tydelige krystaller nesten i retning av lett grynet.

15038
9 Classic Eggs 137g

Vakker og elegant gaveeske fylt med 9 forskjellige varianter av Summerbirds raffinerte økologiske påskeegg.

34128
Nyhet Tilbud
Red Stinger 330ml boks, Flo Brewery

Ingefærøl laget utelukkende av naturlige råvarer. En fin balanse mellom ingefær, grapefrukt med et hint av schezuanpepper.

54087
Valencia chili mandler 125g - u/skall saltristet chili, Almondeli

Valencia Mandler med pikant paprika. Perfekt både som snacks og som tilbehør til tapas.

30334

Utvalgte nyheter:

Nyhet
Tonnetto del Mediterraneo (Fileter fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Dette er en liten tunfiskart i nær slekt med «kongen» Tonno Rosso. Magrere og smaksrikt kjøtt. Har bred anvendelse i kjøkkenet men en favoritt er selvfølgelig som hovedingrediens i en majonessaus til Vitello tonnato.

40580
Nyhet
Pesto Rosso 100g, Portofino

Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.

40585
Nyhet
Pesto Tartufato 100g, Portofino

Dette er den «pimpa» utgaven av den klassiske Pesto Genovese. De samme ingrediensene har fått følge av trøffel. Et solklart valg om du ønsker å lage den en enkel lunsj med trøffelpasta fra enten Tartuf Langhe eller Pasta di Aldo.

40586
Nyhet
Pomodori Secchi (soltørket tomat) 180g, Portofino

Glasset inneholder kun de beste tomatene som gjennom en langsom tørkeprosess har økt smaken og forsterket umamieffekten. Bruk de finsnittet neste gang du skal lage pastasalat, bake tomatbrød eller lage verdens beste tunfiskrøre med hakket soltørket tomat, tunfisk fra Armatore, kapers fra Pantelleria, majones og friskpresset sitron fra Amalfi.

40587
Nyhet
Filetti di Alici olio d’oliva (ansjosfilet i olivenolje) 45g tin, Armatore           

Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanje fat og modnes i ca 8 måneder. Deretter hånd renses og fileteres de og legges på boks med olivenolje. Disse ansjosene har en unik balanse mellom den friske saltsmaken, naturlig sødme og en umamirik nøtteaktig karakter. Nyt som de er rett fra boksen, finhakket med litt persille og zest fra Amalfisitron til bisteccaen eller som topping på grillede margben.

40577
Nyhet
Prima Rømme 40% 2,5dl, Jerseymeieriet

Rømme laget på lavpasteurisert syrnet og redusert fløte av Jersey melk.

15148
Nyhet
Ventresca di Tonno Rosso (buklist fra blåfinnet tunfisk i olivenolje) 110g, Armatore

Buklist anses å være den beste stykningsdelen på tunfisken. Rik på fett og med en unik smak. For å ivareta produktets unike karakter har Armatore sikret seg de beste «tunfisk slakterne» til å skjære ut buklisten. Møre og rikere tunfisksmak finner du ikke. Nytes best alene.

40574
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Bianca 150g 24 mnd, Rosola

De hvite kuene «Vacche Bianca» fra Modena har en litt kortere historikk enn de røde, men regnes som den neste eldste rasen som ble benyttet i melkeproduksjon til Parmigiano Reggiano.

11238
Nyhet
Beemster Gouda PDO XO 26 mnd, PDO Noord Hollandse Gouda

Osten er fast i konsistensen og med tydelige krystallutfellinger. Søtlige og nøtteaktige toner preger smaken. Tydelig i retning av smørkaramell. En ost som står seg godt alene i en osteservering matchet med en moden rødvin eller en riesling med restsødme.

16011
Nyhet
Muraglia EVO Octopus 500ml Medium Fruity

Medium Fruity oljen er laget på Peranzana oliven. Gyllengul farge med innslag av svake grønntoner. Smaken gir intense og klare toner av tomat, ruccula, reddik og artiskokk. Denne "Octupus" utgaven kommer på Muraglia sine unike keramikkflasker. Oljen er nytappet fra ny innhøsting i november 2023.

50256
Nyhet
Salame al Tartufo 100g, Viani

Salame al Tartufo 100g, Viani

20218
Nyhet
Sjokomjølk 5dl, Jerseymeieriet

Laga av skummamelk, tilsatt helmelk, sukker (3,8 g pr 100 g) og kakao. Ingen tilsetningsstoffer. Sjokomelken inneholder kun ca 1 % fett. Melka er lavpasteurisert og ikke homogenisert. Fettet flytter opp til toppen ved lagring. Derfor må den få en skikkelig runde med risting av flaska åpnes og innholdet nytes. Fantastisk god iskald og en av de få snarveiene til god smak om det varmes til varm kakao. Det eneste noen kunder er «misfornøyd» med er at den er tett på avhengighetsskapende. PS: Pant 2,00 tilkommer

15142

For å se alle nyheter så klikk her: NYHETER

Lenker
Min side