Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Orecchiette 500g, Benedetto Cavalieri

Varenummer: 30399
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 20
Minste antall: 20
ekskl. mva.

Orecchiette stammer fra Puglia i Sør-Italia og betyr "små ører". Den skålformede pastaen fanger opp sauser perfekt, spesielt tykkere varianter med grønnsaker, pølse eller tomat. En tradisjonell pastatype med rustikk sjarm og god tyggemotstand.

Pasta Orecchiette 500g, Don Antonio

Små pasta formet som et lite øre, derav navnet. orecchia - øre på italiensk. Klassisk fasong fra Apulia sør i Italia.

30341
Nyhet
Gnocchetti 500g, Gentile

Gnocchetti, også kjent som malloreddus, kommer fra Sardinia. Den lille, rillede pastaen ligner mini-gnocchi og passer perfekt til kraftige sauser med pølse, tomat eller ost. En rustikk og smakfull pastatype med ekte øystemning.

30363
Nyhet
Conchiglioni 500g, Gentile

Conchiglioni, store pastaskjell fra Campania-regionen, er laget for å fylles. De passer perfekt til ovnsretter med ricotta, spinat, kjøttsaus eller ostesaus. En festfavoritt når du vil imponere med ekte italiensk komfortmat.

30362
Nyhet
Lumachine 500g, Gentile

Lumachine, som betyr "små snegler", har en hul og buet form som fanger opp saus. Opprinnelig fra Sør-Italia, passer de godt til supper, kremete sauser og barnevennlige retter. En liten pastatype med stor evne til å holde på smak. Prøv den gjerne enste gang du craver på en "mac'n cheese"

30366

Pastificio Benedetto Cavalieri

Vår pastaleverandør «Benedetto Cavalieri» slipper å lete langt for å finne det beste melet. De er lokalisert i kjerneområdet for det som regnes som Puglias beste områder for dyrking av durumhvete. Helt enkelt det beste av det beste! Familien Cavalieri startet opp som hvetebønder tidlig på 1800-tallet og har siden 1870 hatt sin egen mølle tilknyttet gården. Cavalieriene har gjennom generasjoner opparbeidet og nedarvet en unik kompetanse om hva som er de viktigste egenskapene man skal framelske i melet når premium pasta skal produseres. 
I 1918 grunnla signore Bendetto Cavalieri sin pastafabrikk. Her har de fra dag en hatt et eneste mål; å lage den optimale tørkede pasta. Denne jobben starter med utvelgelse av det beste melet, langsom produksjon der pastadeigen blandes og formes til de ulike formatene uten at pastaen blir stresset. Tørkingen kontrolleres i rom der forholdene legges til rette med temperert vann og vifter. Dette kaller de selv for «den delikate metoden».

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 20.0
Nettovekt 500.0 Gram
Horeca Nei
GTIN 8017145410009
Lenker
Min side