Gli Arioni har i fem generasjoner dyrket ris på rundt 100 hektar rismarker på Tenuta Pracetano i det som regnes som kjerneområdet for risottoproduksjon; Vercelli på Po sletten. All risen de prosesserer kommer fra deres egne marker. Etter flere tiår med intensiv og volumfokusert risproduksjon oppdaget bøndene i Vercelli-området at økosystemet var i ferd med å endre seg. Fuglene forsvant, og risen ble gradvis dårligere. Mange år med søkelys på å rehabilitere det unike ris-terroiret har båret frukter og man har klart å gjenskape de unike forholdene i rismarkene.
Da eieren Michele Perinotti startet merkevaren GliAironi valgte han både navnet og en stilisert tegning av Gråhegre som logoen. Et statement og markering av at de stolte fuglene igjen hekket i rismarkene. Jorden var friskmeldt og arbeidet med å produsere verdens beste risottoris var restartet. Michele har et velutviklet kreativt gen og kom raskt opp med ferdige risottomikser som kunne hjelpe folk når risottohungeren tok av. Det siste tilskuddet i produktporteføljen er en serie med smakfulle kjeks der tradisjonelt mel er byttet ut med rismel og melken er erstattet med vegetabilske oljer. Dette er definitivt et produkt som fortjener å havne i en «FRI FOR» hylle i en butikk nær deg.