Skip to main content
Til toppen
Ny gluten- og latosefri kjeks-serie fra Gli Arioni

Ny gluten- og latosefri kjeks-serie fra Gli Arioni

Fri for det meste men proppfulle med god smak

Gli Arioni har i fem generasjoner dyrket ris på rundt 100 hektar rismarker på Tenuta Pracetano i det som regnes som kjerneområdet for risottoproduksjon; Vercelli på Po sletten. All risen de prosesserer kommer fra deres egne marker. Etter flere tiår med intensiv og volumfokusert risproduksjon oppdaget bøndene i Vercelli-området at økosystemet var i ferd med å endre seg. Fuglene forsvant, og risen ble gradvis dårligere. Mange år med søkelys på å rehabilitere det unike ris-terroiret har båret frukter og man har klart å gjenskape de unike forholdene i   rismarkene. 

Da eieren Michele Perinotti startet merkevaren GliAironi valgte han både navnet og en stilisert tegning av Gråhegre som logoen. Et statement og markering av at de stolte fuglene igjen hekket i rismarkene. Jorden var friskmeldt og arbeidet med å produsere verdens beste risottoris var restartet. Michele har et velutviklet kreativt gen og kom raskt opp med ferdige risottomikser som kunne hjelpe folk når risottohungeren tok av. Det siste tilskuddet i produktporteføljen er en serie med smakfulle kjeks der tradisjonelt mel er byttet ut med rismel og melken er erstattet med vegetabilske oljer. Dette er definitivt et produkt som fortjener å havne i en «FRI FOR» hylle i en butikk nær deg.

Rismelet er blandet med en solid dose hasselnøtt mel og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Smaken av hasselnøtt kompletteres av blomsterhonning som brukes som søtemiddel. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.

Rismelet er blandet med kokos og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Den tropiske kokossmaken forsterkes av blomsterhonning og sirup laget på sort ris. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.

Rismelet er blandet med maismel og smaksrik kastanjehonning samt at planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Honningen gir kjeksen en rik, jordlig aroma. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.

Rismelet er blandet med en solid dose sjokoladebiter, kakao og aromatiske krydder og planteoljer erstatter melkeproduktene. Teksturen gjør at du aldri savner innholdet av glutenholdig mel. Hver kjeks er bakt til perfeksjon og smelter behagelig i munnen. Kommer i lufttette glass som sikrer at du har en samme opplevelsen til du er klar for ny forsyning.

Gammel kjenning tilbake i sortimentet

Arborio med sine runde korn og gode absorberingsevne gjør risen meget godt egnet som risbase for risotto. Her er det kun din egen kreativitet som setter grensene. Start med en god sofritto som gir risen din ønskede smaksplattform. Forsett med en skvett tørr hvitvin eller sitron og spe med din beste buljong før du runder av med smør og eventuelt ost.



Arborio med sine runde korn og gode absorberingsevne gjør risen meget godt egnet som risbase for risotto. Her er det kun din egen kreativitet som setter grensene. Start med en god sofritto som gir risen din ønskede smaksplattform. Forsett med en skvett tørr hvitvin eller sitron og spe med din beste buljong før du runder av med smør og eventuelt ost.






Lenker
Min side