De fleste kokker som liker å bruke god ekstra virgin olivenolje har fått med seg den tett på astronomisk prisøkningen på disse oljetypene. Vi har i lang tid vært i dialog med noen av våre leverandører av EVO for å komme opp med et rimeligere alternativ på 5-liters dunk.
Anfosso tok utfordringen og har trålet det europeiske markedet for å finne en oljeblend som er god nok til at han kan stå inne for å sette sitt eget navn på dunken. Etter å ha smakt litt fram og tilbake har han, og vi, endt opp med en olje som har fått navnet: «Anfosso EVO Gran Gourmet» Dette er en olje produsert med kun europeiske oliven, og som tilfredsstiller de strenge kravene som skal oppfylles for å kunne kalles en ekstra virgin olivenolje. Oljen har en fin friskhet med litt avdempet peppersmak og svake gresstoner.
| Egenskaper | |
|---|---|
| Salgsenhet | STK |
| Opprinnelse | Italia |
| Bestillingsvare | Nei |
| Antall per Kolli | 4.0 |
| Nettovekt | 5000.0 Gram |
| Horeca | Ja |
| GTIN | N/A |
