Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Nyheter

Her vil dere finne alle nye produkter som er lagt til i sortimentet den siste tiden.

Visning
Sorter
Nyhet
Kokkesmør 125g - Smeltet Wagyu fett, Idsøe

Kokkesmør av Jærsk Wagyu – 100% smeltet kjærlighet fra Jæren! Her har Albert tatt hånd om fettet som blir til overs etter partering av de eksklusive Wagyu-dyrene fra Torkell Tveitevoll Eide. Smøret er forsiktig smeltet og silt, og gir en rund, nøtteaktig smak med rik umami. Bruk det til å steke kjøtt, grønnsaker eller blande inn i potetpuré – smaksrikdommen er enorm!

22150
Nyhet
Albert’s Taco Seasoning 100g, Idsøe

Albert’s Tacokrydder – utviklet i samarbeid med Craig Whitson som en deilig motvekt til de kjedelige gule og røde posevariantene. Her er det ekte kryddersmak med tydelig spisskummen, ekstra chilipulver og ingen unødige fyllstoffer. En smaksbombe som gjør det vanskelig å gå tilbake til vanlige taco-pulver!

22105
Nyhet
Albert’s Seasoning Salt 125g, Idsøe

Albert’s Seasoning Salt – utviklet i samarbeid med Craig Whitson og er en smaksrik blanding av salt, urter og krydder. Perfekt til å gi alt fra sprø kylling og pommes frites til grønnsaker og sjømat et ekstra løft. Bruk den der du ellers ville brukt vanlig salt – og oppdag hvor mye mer smak du får på kjøpet!

22104
Nyhet
Albert’s BBQ rub 100g, Idsøe

Albert’s BBQ Rub – en boks med grillsmak i verdensklasse! Utviklet i samarbeid med selveste Craig Whitson, er dette en krydderblanding med dybde, sødme og røykpreg som løfter alt fra svineribbe til kylling og nakkekoteletter. Gni den inn før grilling, eller bruk som dryss etterpå. En allsidig rub som gir ekte BBQ-stemning rett fra krydderhylla!

22103
Nyhet
Albert’s BBQ rub – Stor boks 600g, Idsøe

Albert’s BBQ Rub – 600 gram med grillsmak i verdensklasse! Utviklet i samarbeid med selveste Craig Whitson, er dette en krydderblanding med dybde, sødme og røykpreg som løfter alt fra svineribbe til kylling og nakkekoteletter. Gni den inn før grilling, eller bruk som dryss etterpå. En allsidig rub som gir ekte BBQ-stemning rett fra krydderhylla!

22102
Nyhet
Mangoketchup 350ml, Idsøe

Mangoketchup fra A. Idsøe – legendarisk tilbehør, endelig tilgjengelig! Denne fruktige ketchupen er utviklet av kokkelegenden Stig Juelsen, og har i årevis blitt kokt i det stille hos Idsøe. Smaken? Fyldig og fruktig med varm krydderdybde og akkurat passe syre. Perfekt følge til Idsøes ferske pølser – spesielt til saftig svinekjøtt der sødmen fra mangoen virkelig får skinne!

22101
Nyhet
Røkt Calabrese - Nduja style

Røkt Calabrese – en kraftkar til pizzaen! Inspirert av klassisk ’Nduja, men med Albert Idsøes egen vri. Fersk calabrisk chili gir hete, røyken gir dybde, og teksturen minner mer om salsiccia enn smørbar pølse. En favoritt blant Stavangers beste pizzaioli– og perfekt for deg som vil ha smak med substans!

22099
Nyhet
French Twist Ost 125g, Sigtuna Deli

Smørdeig med ost og et lite knips salt – vridd til lekne, gylne stenger som smelter på tunga. Disse franske ostestengene løfter ethvert ostefat, gjør seg ypperlig som snacks, og er nydelige til en varm suppe. En rustikk liten munnfull med masse smak og sprø tekstur.

35085
Nyhet
French Twist Salt 125g, Sigtuna Deli

Sprø, smørpregede stenger av butterdeig, drysset med flaksalt og bakt til gyllenperfeksjon. French Twists Salt er en fransk klassiker med mange bruksområder: nyt dem som snacks, bruk dem som knekkebrøderstatning til suppe, eller la dem gi et sprøtt løft til ostefatet. Enkelt, elegant og alltid godt.

35084
Nyhet
Fjåking Awesome Brownie 60g, Fjåk

En sjokolade så god at den fortjener bannskap. Fjåking Awesome Brownie er Fjåk Chocolate sin dristige hyllest til den klassiske amerikanske brownien – og resultatet er intet mindre enn legendarisk. Den elskede brownien fra Fjåk sin egen kafé i Bergen er malt til fine smuler og blandet rett inn i sjokoladen, noe som gir en silkemyk tekstur med et herlig fudgy bitt. En uimotståelig kakeopplevelse – i sjokoladeform.

39073
Nyhet
Safranskorper med sjokolade 200g, Olof Viktors

Skorpor har ingenting til felles med det norske ordet skorpe. Det nærmeste vi kan kommer er det italienske låneordet biscotti som har festet seg i det norske kulinariske vokabularet. Som med alt annet fra Olof Viktors er det ingen snarveier til den gode smaken. Safranskorpene er håndlagde og selvfølgelig bakt med smør, safran og mørk sjokolade med høy kakaoprosent. Resultatet er en sprø ”skorpa” med tydelig farge og smak fra safranen ispedd små mørke biter av sjokolade. En av Olof Viktors bestselgende produkter.

35083
Nyhet
Granateple marmelade 150g, Olof Viktors

Selv om råvaren ikke har nordisk opphav har Olof Viktors satt sin gode signatur på denne håndverksmarmeladen. De har vært nøye med valget av råvarer og tatt vare på den gode smaken gjennom kokeprosessen i de lave kobbergrytene som varmes over åpen flamme. Som ved alt annen marmelade og syltetøy er sukkermengden akkurat passe for å skape en perfekt balanse med den syrefriske råvaren. Et selvsagt valg som topping til granola eller müsli med usøtet yoghurt. Selvsagt også et passende valg til vårens ferske geitoster.

35081
Lenker
Min side