Skip to main content
Til toppen

Nyheter

Her vil dere finne alle nye produkter som er lagt til i sortimentet den siste tiden.

Visning
Sorter
Nyhet
Spaghetti 8 Min 500g, Gentile

Spaghetti har sitt opphav i Sør-Italia, særlig Napoli. Den lange, tynne formen gjør den perfekt til alt fra tomatsaus, ragu og kjøttboller til klassikere som carbonara og aglio e olio. En tidløs favoritt i både hverdagsretter og festmåltider.

30433
Nyhet
Knækbrød 80g, Høst

Sprøtt og smaksrikt! Dette knasende knekkebrødet med rug, havre og tare fra Færøyene er perfekt som tilbehør – eller som base for nordisk tapas. Topp med sjømat, majones eller syltede godsaker og la smaken av hav og korn løfte hele måltidet. En ekte smaksreise i sprø form!

42058
Nyhet
Wildblumenkäse - Alpeost med villblomster, Swisscru

Noen ganger i løpet av året forvandles modnings kjelleren under Güntensperger ysteriet til det som kan minne om en blomstereng og ostelukta blandes med duften fra markblomster og ville urter. Ostene som har blitt modnet i 2 måneder dekkes med en blanding av spiselige markblomster og urter. Osten modnes så videre og utvikler en smak der den naturlige og fargerike utsiden påvirker smaken i retning av et forsterket floralt og urtepreget smaksbilde.

12321
Nyhet
Tradition Grand Cru - Alpeost vasket med cider og aske, Swisscru

En tradisjonell håndverksost på kumelk. Ystet av Josef Werder på det vesle familieeide ysteriet «Küssnachter Dorfkäserei» i Rigi provinsen. Utgangspunktet er termisert melk fra lokale gårder der kuene beiter på frodig og rikt utmarksbeite med gress og ville urter. På vinteren fôres de med lokalt høy fra nærområdet. Modningsprosessen avsluttes med at ostene vaskes med cider og gnis inn med vegetabilsk kull i fire måneder. Sort skorpe og gyllen gul ostemasse med rik smak er egnet til å imponere.

12320
Nyhet
Rosenblumenkäse – Alpeost med roseblader, Swisscru

Et besøk i modningskjelleren under Güntensperger ysteriet når en skal foredle alpeosten med tørkede roseblader gir obskure duftassosiasjoner der man både hensettes til ostemodningsrom og et besøk i parfymehus i den sørfranske byen Grasse. De 2 måneder gamle ostene dekkes med tørkede roseblader som ved videre modning tilfører osten en behagelig smakskombinasjon av håndverksost og en behagelig mild og delikat krydret smak fra rosebladene.

12319
Nyhet
FUMO EVO (smoked oil) 250ml, Muraglia

Muraglias aromatiske oljer skiller seg fra mange av konkurrentenes smaksatte oljer. Mange benytter røykaroma når de skal produsere en røkt olivenolje. Muraglia går hele veien uten å ta snarveier og tilfører naturlig røyk fra bøkeved. Dette er en langsom prosess men resultatet blir en meget delikat olje med avstemt og balansert røykaroma. Perfekt på rå fisk og rått kjøtt.

50292
Nyhet
Aromatic EVO Basilikum 200ml, Muraglia

Muraglias aromatiske oljer skiller seg fra mange av konkurrentenes smaksatte oljer. Nyplukkede oliven presses sammen med nøye utvalgt DOP basilikum fra Liguria. Deretter sentrifugeres og filtreres oljen for å fjerne urenheter. Resultatet er en meget potent og smaksrik basilkumolje som er som skapt for blant annet en Insalata di Caprese.

50291
Nyhet
Hvit Albacore Tuna buklist på olivenolje110g Gran Reserva, Consorcio

Premium buklisten fra tunfisk på 10-30 kilo fanget i Atlanterhavet. Denne stykningsdelen regnes som den mest smaksrike delen av tunfisken. Nyfanget Albacore tunfisk stykkes og pakkes i vakuum og varmebehandles til perfekt konsistens. De ferdige bitene deles i passende stykker og legges i bokser med EVO for hånd. Perfekt til salater og passer svært godt til klassikeren Salad Nicoise. Drenert vekt 80 g.

42057
Nyhet
Presa de Bellota 80gr sliced

Presa er en relativt liten oval muskel liggende på innsiden av skuldermuskelen. Vekten på muskelen er ca 500 g før salting og modning. Muskelen har rikelig med intramuskulært fett som sørger for den karakteristiske rike smaken av Iberico Bellotakjøtt. En høyt skattet delikatesse som tidligere ble gitt som gave til landsbypresten, nå kan du bli salig av å smake den selv.

23054
Nyhet
Presa Bellota 100% Iberico, Domecq

Presa er en relativt liten oval muskel liggende på innsiden av skuldermuskelen. Vekten på muskelen er ca 500 g før salting og modning. Muskelen har rikelig med intramuskulært fett som sørger for den karakteristiske rike smaken av Iberico Bellotakjøtt. En høyt skattet delikatesse som tidligere ble gitt som gave til landsbypresten, nå kan du bli salig av å smake den selv.

23055
Nyhet
Berg Rebell (ost fra Østerrike), Guffanti

Endelig en ost fra Østerrike som tør å skille seg ut – Berg Rebell! Rik på smak, tydelig alpint preg og perfekt både alene og smeltet. Laget på melk fra kyr som beiter fritt, og lagret i minst 5 måneder. Lett å huske – lett å like. Takk, Østerrike – du er nå med på ostelista vår!

11243
Nyhet
70% Indonesia - Ransiki West Papua, Fjåk

Rund mørk sjokolade med toner av oliven, nøtter og sjasmin.

39072
Lenker
Min side