Skip to main content
Til toppen

Tonno Rosso (blåfinnet tunfiskfilet i olivenolje ) 110g, Armatore  

Varenummer: 40573
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Dette er Armatore sitt prestisjeprodukt. Sterkt kvoteregulert fangst som kun foregår i en kort periode av året. Fisken hånd renses umiddelbart og konserveres deretter med olivenolje. Alt dette for å bevare tekstur og smak. Selvfølgelig god som den er, men også som ingrediens i retter der du ønsker den beste smaken av konservert tunfisk

Armatore har sitt hovedsete i Cetara og er en av de fremste virksomhetene hva angår både fiske og foredling. Dette sier ikke så rent lite i og med at vi her snakker om byen som regnes for å ha de aller beste ansjos- og tunfiskkonserver. Bedriften ble etablert av fjerde generasjon fiskere som ønsket å sikre bærekraftig fiske og å bidra til at de lokale tradisjonene ble holdt i hevd og foredlet med tanke på framtiden.

Armatore har sin egen flåte med fartøyer som kun driver line- og notfangst slik man har gjort det i generasjoner. Virksomhetens kjerneverdi er respekten for havets økosystem. Dette er en historie om lidenskap, respekt og engasjement for havet. Armatore tror på en bærekraftig fiskepraksis: flåten tar bare det den trenger fra havet, og vurderer alle ressursene som et felles gode de er satt til å forvalte for framtidige generasjoner med Cetara fiskere og foredlingsbedrifter.

Kombinasjonen av deres dedikasjon til havets ressurser, de beste råvarene og gamle teknikkene gir sluttprodukter som overgår det meste vi har smakt. Når dette kombineres med innovativ design og foredling så kunne vi ikke annet enn å si: ja dette vil gjerne ha. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 110 Gram
Horeca Nei
Nyhet
Ventresca di Tonno Rosso (buklist fra blåfinnet tunfisk i olivenolje) 110g, Armatore

Buklist anses å være den beste stykningsdelen på tunfisken. Rik på fett og med en unik smak. For å ivareta produktets unike karakter har Armatore sikret seg de beste «tunfisk slakterne» til å skjære ut buklisten. Møre og rikere tunfisksmak finner du ikke. Nytes best alene.

40574
Nyhet
Tonnetto del Mediterraneo (Fileter fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Dette er en liten tunfiskart i nær slekt med «kongen» Tonno Rosso. Magrere og smaksrikt kjøtt. Har bred anvendelse i kjøkkenet men en favoritt er selvfølgelig som hovedingrediens i en majonessaus til Vitello tonnato.

40580
Nyhet
Ventresca Alletterato (Buklist fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Buklist fra Alletterato tunfisk. Den fettrike, fløyelsmyke og møre delen av tunfisken vil få deg til å glemme alt annet om du har den i en Salade Niçoise.

40581
Tunfiskfilet på olivenolje 300g, Anfosso

Tunfiskfilet på olivenolje.

40271
Lenker
Min side