Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Penne Liscie 500g, Benedetto Cavalieri

Varenummer: 30400
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 20
Minste antall: 20
ekskl. mva.

Penne Liscie, den glatte varianten av penne, kommer fra Nord-Italia. Uten riller gir den en renere tekstur og passer godt til lette sauser, fløtebaserte retter og ovnsbakt pasta. En elegant pastatype for deg som liker en jevn og myk munnfølelse.

Nyhet
Penne 500g, Gentile

Penne stammer fra Nord-Italia og har fått navnet sitt fra formen som ligner en pennespiss. De skråskårne rørene passer godt til kremete og tomatbaserte sauser, samt ovnsretter. En allsidig pastafavoritt som fungerer i det meste.

30372
Nyhet
Penne Rigate 500g, Gentile

Penne Rigate stammer fra Nord-Italia og kjennetegnes av riller og skråskårne ender. Formen gjør den ideell for å fange opp sauser – enten det er tomat, fløte eller kjøttbasert. En ekte hverdagsfavoritt i italienske hjem.

30420
Nyhet
Penne Classiche 500g, Martelli

Penne Classiche fra Martelli er håndlaget i Toscana med bronseverktøy og langsom tørking for ekstra smak og tekstur. Den klassiske, skråskårne formen passer perfekt til alt fra tomatsaus og pesto til kremete retter. En ekte, tradisjonell pasta for deg som vil ha kvalitet i hver bit.

30380
Penne Rigate 500g, Don Antonio

Don Antonio - Fantastisk Penne Rigate pasta fra Casina Rossa på 500 grams eske!

30187
Nyhet
Pennette Rigate 500g, Gentile

Pennette Rigate er en mindre variant av penne, med riller som fanger opp saus ekstra godt. Opprinnelig fra Napoli-området, passer den perfekt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakte pastagratenger. En allsidig pastatype med mye smak i hver bit.

30376
Nyhet
Pennette Rigate økologisk 500g, Gentile

Pennette Rigate stammer fra Napoli-området og er en kort, rørformet pasta med riller som fanger opp saus perfekt. Den passer godt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakt pasta.

30418

Pastificio Benedetto Cavalieri

Vår pastaleverandør «Benedetto Cavalieri» slipper å lete langt for å finne det beste melet. De er lokalisert i kjerneområdet for det som regnes som Puglias beste områder for dyrking av durumhvete. Helt enkelt det beste av det beste! Familien Cavalieri startet opp som hvetebønder tidlig på 1800-tallet og har siden 1870 hatt sin egen mølle tilknyttet gården. Cavalieriene har gjennom generasjoner opparbeidet og nedarvet en unik kompetanse om hva som er de viktigste egenskapene man skal framelske i melet når premium pasta skal produseres. 
I 1918 grunnla signore Bendetto Cavalieri sin pastafabrikk. Her har de fra dag en hatt et eneste mål; å lage den optimale tørkede pasta. Denne jobben starter med utvelgelse av det beste melet, langsom produksjon der pastadeigen blandes og formes til de ulike formatene uten at pastaen blir stresset. Tørkingen kontrolleres i rom der forholdene legges til rette med temperert vann og vifter. Dette kaller de selv for «den delikate metoden».

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 20.0
Nettovekt 500.0 Gram
Horeca Nei
GTIN 8017145200006
Lenker
Min side