Til toppen

Annen spekemat

I kategorien «annen spekemat» finnes dere mange godbiter. Fra våre produsenter har vi funnet det beste av Pancetta, Lardo, Guanciale, Bresaola, Coppa, Mortadella, Speck og Nduja.

Sorter Navn (a > å)

Bresaola Punta D´Anca IGP

Saltet og lufttørket storfekjøtt av beste kvalitet. Nydelig som forrett og snacks. Produktet er IGP sertifisert noe som betyr det må produseres i Valtellina området nord i Lombardia.
20111

Chorizo Extra Leon spicy (Vega del Tuerto) string

Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.
23019

Coppa di Amarone

Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen. Teksturen er fløyelsmyk og smaken er perfekt balanse mellom kjøttets egensmak, vinens komplekse smaker, salt og krydder.
20163

Coppa di Parma

Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.
20088

Guanciale Stagionato

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper,urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 
20166

Guanciale Stagionato 250g

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 
20210

Lardo Cusona di San Gimignano

Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.
20060

Mortadella Pistasj

Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner. 
20098

Mortadella med Trøffel

Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærsmaskiner. 
20142

N'Duja 500g

Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. 
20124

Nduja 100g

Smørbar hissigpropp. En smørbar salami som virkelig smeller. Meget godt egnet på pizza eller på ristet brød.
22187
Nyhet

Pancetta Affumicata Crudo

Italiensk bacon, røkt med en blanding av treflis og einebær.
20212