Skip to main content
Til toppen

Lardo Cusona di San Gimignano, Viani

Varenummer: 20060
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 4 KG per STK
Antall per kolli: 3
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.

Lardo er ryggfett fra store italienske landsvin som krydres og legges lagvis i marmorkister for modning. Etter ca ett år har fettstykkene utviklet sin unike karakter og er klare for å bidra med sin gode smak til retter som trenger fett og sore doser umami. Lardo har et bredt  anvedelsesområde. Sjøkreps og kamskjell pakket i løvtynne lardoskiver er en unik opplevelse. Magert kjøtt som fugl og viltfilet av ulike slag blir bare enda bedre når det dekkes med lardo under steking. Har du først laget en terrine med spekkbiter fra lardo er det vanskelig å la være det ved senere anledninger. Det er heller ikke ueffent å kle terrineformen med det samme spekket.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 3
Nettovekt 4000 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side