Coppa di Parma, Edizioni Franchi
Varenummer: 20088
Salgsenhet: STKForpakningsinfo: 2 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt
Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.
Coppa er og blir en favoritt blant kjenner av italiensk spekemat. Store kjøttfulle svinenakker fra parmasvin tørrsaltes, og tørkes noen dager før de bindes opp i en svineblære. Deretter lufttørkes nakken til den konsistensen produsenten ønsker det, blant annet avhengig av størrelsen på nakkestykket.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 10 |
Nettovekt | 2000 Gram |
Horeca | Ja |