Skip to main content
Til toppen

N Duja 500g, Edizioni Franchi

Varenummer: 20124
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.45 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. 

Ndujas opprinnelse er en Calabresisk spesialitet og man antar at den først ble laget i byen Tropea. Kjøttet males sammen med små pepperoncino "grisetryne-chili" og smakes til med urter og salt. Etter å ha blitt stoppet i storfetarm henges de til tørk i et døgn og deretter røyk i 5-6 dager. Dette er forsiktig kaldrøyking som gir en behagelig aroma og bidrar til kompleksiteten. N'duja har blitt "everybodys darling" som pizzatopping, men vi anbefaler sterkt teste det sammen med sjømat - som f eks store villreker, eller i sofrittoene når du sakl lage en risotto frutta di mare. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 10
Nettovekt 450 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side