Skip to main content
Til toppen

Bresaola Punta D´Anca IGP, Edizioni Franchi

Varenummer: 20111
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Saltet og lufttørket storfekjøtt av beste kvalitet. Nydelig som forrett og snacks. Produktet er IGP sertifisert noe som betyr det må produseres i Valtellina området nord i Lombardia.

Det er først og fremst i Italias nordligste regioner at de har tradisjon for å salte og lufttørke storfekjøtt. Møre låstykker bindes opp og tørrsaltes før de tørkes i naturlig klima i ca 6 måneder, avhengig av størrelsen på muskelen. 
Bresaola skives tynt og serveres med f eks rucola, ristede pinjekjerner og parmesanflak. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Storfe
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6
Nettovekt 3000 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side