Bresaola Punta D´Anca IGP, Edizioni Franchi
Forpakningsinfo: 3.0 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
Bresaola Punta D’Anca IGP – mørt, lufttørket storfekjøtt fra Valtellina! Skjæres tynt og serveres med rucola og parmesan, eller som delikat snacks. Elegant, magert og full av smak.
Bresaola Punta D’Anca IGP er som et pust av fjelluft – saltet og lufttørket storfekjøtt fra de alpine åssidene i Valtellina, nord i Lombardia. Denne delikatessen lages kun av de møreste låstykkene, som bindes opp, tørrsaltes og tørkes i opptil seks måneder i det kjølige, naturlige klimaet. Resultatet? En fløyelsmyk konsistens og en dyp, men mild kjøttsmak som nærmest smelter på tungen.
IGP-sertifiseringen garanterer både opprinnelse og håndverk – her er det ekte tradisjon i hver skive. Det er først og fremst i Italias nordligste regioner at man har foredlet kunsten med å tørke storfekjøtt, og i Edizioni Franchis versjon får du det på sitt aller beste.
Skjær bresaolaen så tynt at den nesten er gjennomsiktig, og legg den utover en tallerken med litt ruccola, ristede pinjekjerner og flak av parmesan. Drypp over god olivenolje og kanskje noen dråper sitron – og du har en forrett som oser av italiensk eleganse. Den er også nydelig på focaccia, eller som snacks med et glass rødvin i hånda. Magert, men full av smak – og et bevis på at det enkle ofte er det aller beste.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Storfe |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 3000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |