Til toppen

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området mellom Parma og Bologna. 

Her litt mer om de produsentene vi jobber med:

Santo Stefano: Ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler.

Consorzio Vacche Rosse - C.V.P.A.R.R eller Consorzio Valorizzazione Prodotti dell'Antica Razza Reggiana som de egentlig heter lager parmesan fra de autentiske røde kuene fra området rundt Reggio Emilia. På populærsprøket Rødku-parmesan. Også her Også kalt ”rødku” (Vacche Rosse); derav navnet rødku-parmesan. Også her lagerfører vi både hele hjul og åttendedeler.

Latteria Sociale Gonfo: Ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker.

Santa Rita Caseificio Sociale Bio: Høyfjellsprodusent som ligger nær Serramazzoni sør for Modena. En fantastisk produsent som er vel verdt et besøk. Produserer utelukkende økologisk og for hånd.  (Modena). 

Caseificio Poggioli: Ligger i Spilamberto nær Modena. De bruker kun melk produsert eksklusivt på fire gårder som er en del av et kooperativ, og som utelukkende driver økologisk jordbruk.

Rosola: Ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul.  Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.

Sorter Navn (a > å)

Grana Padano 14-16mnd 1/8

Produseres i de største regionene i Nord Italia. En god Grana Padano er det et kvalitetsprodukt (modnet i 1-2 år) som brukes i matlagning og som bord ost. Vår utgave er lagret i ca 16 måneder.
11075

Latteria Gonfo Parmesan 18-24 months HELE HJUL

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11197

Parmesan (Red cow) Åttendel eller Hel 30mnd

Consorzio Vacche Rosse - C.V.P.A.R.R eller Consorzio Valorizzazione Prodotti dell'Antica Razza Reggiana som de egentlig heter lager parmesan fra de autentiske røde kuene fra området rundt Reggio Emilia. På populærsprøket Rødku-parmesan. Også kalt ”rødku” (Vacche Rosse); derav navnet rødku-parmesan. Også her lagerfører vi både hele hjul og åttendedeler.
11047

Parmesan (White Modena Cow Parmigiano) Caseificio Rosola Hele hjul

Caseificio Rosola ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul. Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.
11222

Parmesan 18-20 mnd vakumert 1kg

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11095

Parmesan 18-20 months 1/8

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.
11024

Parmesan 24 mnd 200gr

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Disse 200g stykkene er et samarbeid mellom Gourm.it og produsenten. En skal lete lenge etter bedre kvalitet enn dette i småstykker.
11089

Parmesan 24mnd S. Stefano 1/8 del

Santo Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler. Enten du vil ha et hjul på rundt 40 kilo eller stykker på 4 kilo er de alltid lagret 24-36 måneder.
11055

Parmesan 24mnd S. Stefano Hjul

Santo Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler. Enten du vil ha et hjul på rundt 40 kilo eller stykker på 4 kilo er de alltid lagret 24-36 måneder.
11066

Parmesan HJUL Riserva Cantina Guffanti min 60mnd

Dette er Parmesan hjul som Guffanti håndplukker og lagrer videre. Kun småskala produsenter brukes; ofte med en produksjon på kun 2-3 oster per dag. Kuene gresser utelukket i 7-800m høyde og gressforede kuer gir osten en sterkere umami. Utover 60mnd er det svært lite mer å hente av umami fra Parmesan. Osten må forhåndsbestilles
11050

Parmesan HJUL Riserva di Luigi min 48 måneder

Dette er Parmesan hjul som Guffanti håndplukker og lagrer videre. Kun småskala produsenter brukes; ofte med en produksjon på kun 2-3 oster per dag. Kuene gresser utelukket i 7-800m høyde og gressforede kuer gir osten en sterkere umami. Modnet i minimum 4 år. Osten må forhåndsbestilles
11048

Parmesan Økologisk Poggioli 18-24mnd åttededel

Vi kjøper økologisk Parmigiano Reggiano av 2 produsenter. Poggioli i Spilamberto nær Modena og Santa Rita som ligger nær Serramazzoni sør for Modena. Felles for dem begge er at de jobber eksklusivt med noen få bønder som driver økologisk i området. Melken holder høy kvalitet og sluttproduktet blir deretter - helt fantastisk godt.
11097