Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Mel, Polenta og Gjær

Visning
Nyhet
Antiqua Tipo 1 Steinmalt medium 10kg, Molini Bongiovanni

Antiqua Type 1 Medium 280-300W er en allsidig steinmalt hvetemel for profesjonell bruk. Laget på utvalgte piemontesiske korn, med hele kornkjernen intakt, gir den smak og karakter til både brød, pizza, pasta og søt bakst. Medium hevetid, høy ytelse – i praktiske 10 kg sekker. En ren, kortreist og gjennomdokumentert råvare for kresne bakere.

30438
Arancio mel 25kg Tipo 00 Pizzeria Line, Molino Pasini

Høyt gluten og ikke for vanskelig å jobbe med. Gir en sprøere og seigere pizza. W 390/420  P/L 0.50/0.55

30220
Nyhet
Carlotta Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni

Carlotta Tipo 00 W240-260 er perfekt for mellomlange hevetider. 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet gir god vannabsorpsjon (min. 53 %), P/L på 0,50–0,60 og stabilitet på 8 minutter – ideelt for direkte pizzadeiger i klassisk napolitansk stil.

30435
Nyhet
Core Tipo 1 Pizza Flour 25kg Roma Style, Molini Bongiovanni

Core Tipo 1 er utviklet for romersk pizza pala og pizza in teglia – høy, luftig og sprø med tydelige bobler. Melet inneholder hvetekim og fiber, og tåler høy hydrering (min. 60 %). Med 14 % protein, P/L på 0,60–0,80 og stabilitet på 15 minutter, får du smidig deig som holder seg stabil gjennom hele prosessen.

30436
Durum Frumento 25kg (kilopris), Molino Pasini

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt

30270
Nyhet
Elena Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni

Elena fra Bongiovanni er en type 00 pizzamel med høy styrke (W 360), utviklet for lang fermentering. Ideell for pizzadeiger som skal modnes i opptil 72 timer i kjøl eller 24 timer romtemperert. Perfekt elastisitet, stabilitet og vannopptak gjør den til en favoritt blant profesjonelle.

30437
Farina di Mandorla Puglise - mandelmel, Pariani

Finmalte, skåldede mandler fra Sicilia – 100 % Prunus amygdalus. Denne mandelmelet har et aromatisk særpreg takket være innslaget av bitre mandler, typisk for regionen. Resultatet er en balansert og kompleks smak, perfekt til kaker, småkaker, mandelmasse og tradisjonelle desserter. Et must for alle som elsker ekte, karakterfull bakekunst.

30332
Glutenfree mix Flour 1kg (brød og pizza), Molino Pasini

Glutenfritt mel utviklet med Molino Pasini for bruk til pizza

30200
Il Maestro mel 25kg Tipo 1 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Spesielt egnet for deiger satt i romtemperatur og med høyt væskenivå. W 300-400 P/L 0,55-0,60

30259
Madre Acida - tørket surdeig 1kg, Molino Pasini

En tørket surdeig. Helt super å bruke til brødbakst, og pizza. Blandingsforholdet er 2-3% av melets vekt.

30309
Lenker
Min side