Skip to main content
Til toppen

Annen spekemat

I kategorien «annen spekemat» finnes dere mange godbiter. Fra våre produsenter har vi funnet det beste av Pancetta, Lardo, Guanciale, Bresaola, Coppa, Mortadella, Speck og Nduja.

Visning
Bresaola Punta D´Anca IGP, Edizioni Franchi

Saltet og lufttørket storfekjøtt av beste kvalitet. Nydelig som forrett og snacks. Produktet er IGP sertifisert noe som betyr det må produseres i Valtellina området nord i Lombardia.

20111
Chorizo Extra Leon spicy (Vega del Tuerto) string, Vegajardin

Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.

23019
Coppa di Amarona 6mnd, La Casara

Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen. Teksturen er fløyelsmyk og smaken er perfekt balanse mellom kjøttets egensmak, vinens komplekse smaker, salt og krydder.

20163
Coppa di Parma, Edizioni Franchi

Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.

20088
Guanciale Stagionato in tranci (bit ca 250g), Viani

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 

20210
Guanciale Stagionato, Edizioni Franchi

Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper,urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker. 

20166
Lardo Cusona di San Gimignano, Viani

Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.

20060
Mortadella med Trøffel, Edizioni Franchi

Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærsmaskiner. 

20142
Mortadella, Edizioni Franchi

Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner. 

20098
N Duja 500g, Edizioni Franchi

Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. 

20124
Nduja 100g, Ask

Smørbar hissigpropp. En smørbar salami som virkelig smeller. Meget godt egnet på pizza eller på ristet brød.

22187
Pancetta Affumicata Crudo, Edizioni Franchi

Italiensk bacon, røkt med en blanding av treflis og einebær.

20212
Lenker
Min side