Skip to main content
Til toppen

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området mellom Parma og Bologna. 

Her litt mer om de produsentene vi jobber med:

Santo Stefano: Ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler.

Consorzio Vacche Rosse - C.V.P.A.R.R eller Consorzio Valorizzazione Prodotti dell'Antica Razza Reggiana som de egentlig heter lager parmesan fra de autentiske røde kuene fra området rundt Reggio Emilia. På populærsprøket Rødku-parmesan. Også her Også kalt ”rødku” (Vacche Rosse); derav navnet rødku-parmesan. Også her lagerfører vi både hele hjul og åttendedeler.

Latteria Sociale Gonfo: Ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker.

Santa Rita Caseificio Sociale Bio: Høyfjellsprodusent som ligger nær Serramazzoni sør for Modena. En fantastisk produsent som er vel verdt et besøk. Produserer utelukkende økologisk og for hånd.  (Modena). 

Caseificio Poggioli: Ligger i Spilamberto nær Modena. De bruker kun melk produsert eksklusivt på fire gårder som er en del av et kooperativ, og som utelukkende driver økologisk jordbruk.

Rosola: Ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul.  Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.

Visning
Grana Padano DOP 1/8 14-16mnd

Produseres i de største regionene i Nord Italia. En god Grana Padano er det et kvalitetsprodukt (modnet i 1-2 år) som brukes i matlagning og som bord ost. Vår utgave er lagret i ca 16 måneder.

11075
Parmigiano Reggiano DOP 1 kg 18-24 mnd, Latteria Gonfo

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.

11095
Parmigiano Reggiano DOP 1/8 18-24 mnd, Latteria Gonfo

Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Parmesan i toppklassen.

11024
Parmigiano Reggiano DOP 1/8 24mnd, S. Stefano

Santo Stefano ligger i Basilicagoiano nær Parma og har produsentnummer 2121. Har rykte for å være den aller fremste produsenten for langtidsmodnet Parmesan (Parmigiano Reggiano). De fikk 2. plass i Oste VM i Bergamo i 2019, et fattig poeng fra seieren. Fikk selvsagt supergold samt prisen for beste Italienske Ost samt beste Parmesan. Vi lagerfører både hele hjul og åttendedeler. Enten du vil ha et hjul på rundt 40 kilo eller stykker på 4 kilo er de alltid lagret 24-36 måneder.

11055
Parmigiano Reggiano DOP 200g 24 mnd

Latteria Sociale Gonfo ligger mellom Mantova og Ferrara og har produsentnummer 1579. De vant supergold under Oste VM i Bergen i 2018 og vi elsker ostene deres. Vi lagerfører både hele hjul, åttenedeler, 1 kilos stykker og 200g stykker. Disse 200g stykkene er et samarbeid mellom Gourm.it og produsenten. En skal lete lenge etter bedre kvalitet enn dette i småstykker.

11089
Parmigiano Reggiano DOP 60 hjul mnd, Caseificio Poggioli

Dette langtidslagrede ostesmykket har fått hele 60 måneder i lagringssoner med optimale forhold for langtidslagring. Smakene har utviklet seg til det man kan kalle et smaksmessig meditasjonsobjekt med unike smaker og karakteristisk tekstur, proppfull med umami. 

11223
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Antiche Razze Giftbox 600g (4*150g)

Dette er en skattkiste for elskere av Parmigiano Reggiano – totalt 600 gram pur lykke fordelt på oster laget på melk fra fire ulike kuraser: Vacche Rosse, Vacche Bianca Modenese, Vacche Bruna og Holstein. Den perfekte gaven enten til deg selv eller til en god venn som har passe velutviklede hedonistiske gener. Nytes best med flaske vellagret og moden Nebiolo.

11240
Parmigiano Reggiano DOP Bianca Modenese Hjul, Caseificio Rosola

Caseificio Rosola ligger i Verucchia mellom Modena og Bologna og har produsentnummer 1026. De produserer kun 2 hjul per dag av «White Cow Modena» og disse ostene er vanligvis ikke mulig å få tak i. Vi er så heldige å få tilgang til en 2-3 batcher per år med rundt 20 hjul. Bianca Modenese gir en unik råvare og osten er også Slow Food Presidium. Dette er en parmesan for de spesielle anledninger.

11222
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Bianca 150g 24 mnd, Rosola

De hvite kuene «Vacche Bianca» fra Modena har en litt kortere historikk enn de røde, men regnes som den neste eldste rasen som ble benyttet i melkeproduksjon til Parmigiano Reggiano.

11238
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Bruna 150g 24 mnd, Valserena

Parmigiano ystet på melk fra Vacche Bruna anses som den mest delikate parmesanen. Mye av årsaken er at hovedingrediensen i kuenes diett er høy. De strågule ostene har et høyt fettinhold som bidrar med en god smeltefølelse når den inntas. Rik nøtteaktig karakter med flott sødme og florale noter på smaken. Osten er lagret i minimum 24 måneder.

11237
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Frisona 150g 24 mnd, Gonfo

Dette er en klassisk velbalansert Parmigiano som er meget godt referansepunkt når du vil smake de ulike rasene opp mot hverandre.

11239
Nyhet
Parmigiano Reggiano DOP Vacche Rosse 150g 24 mnd, Grana d Oro

Disse røde kuene produserer over 30% mindre melk enn Holstein. Imidlertid er melken rik på Casein – et av de viktigste proteinene når melk skal forvandles til ost. Dette er en av grunnene til at ostene er meget godt egnet til lagring.

11236
Lenker
Min side