Skip to main content
Til toppen

Mel, Polenta og Gjær

Visning
Arancio mel 25kg Tipo 00 Pizzeria Line, Molino Pasini

Høyt gluten og ikke for vanskelig å jobbe med. Gir en sprøere og seigere pizza. W 390/420  P/L 0.50/0.55

30220
Durum Frumento 25kg (kilopris), Molino Pasini

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt

30270
Durum Organic 25kg (kilopris), Molino Pasini

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt, dvs. at kjernen i hvetekornet males til store partikler, og ikke til mel. Semolina, som brukes til å lage den tradisjonelle pastaen, blir malt fra durumhvete.

30213
Farina di Mandorla Puglise - mandelmel, Pariani

Sweet almond, without bitterness peeled and finely ground into flour.

30332
Glutenfree mix Flour 1kg (brød og pizza), Molino Pasini

Glutenfritt mel utviklet med Molino Pasini for bruk til pizza

30200
Il Maestro mel 25kg Tipo 1 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Spesielt egnet for deiger satt i romtemperatur og med høyt væskenivå. W 300-400 P/L 0,55-0,60

30259
Madre Acida - tørket surdeig 1kg, Molino Pasini

En tørket surdeig. Helt super å bruke til brødbakst, og pizza. Blandingsforholdet er 2-3% av melets vekt.

30309
Manitoba Tipo 00 mel 1kg, Molino Pasini

Manitoba har en fremragende heveevne og er godt til langtidsheving, og i brødmaskinen!

30214
Manitoba mel 25kg Tipo 0 Økologisk (kilopris), Molino Pasini

Manitoba har et veldig høyt gluten, og har et veldig lavt protein nivå. Bruker man denne i deigen oppnår man en mykere deig, og den tåler høyere hydrering. "Tipo 0" Økologisk

30199
Pasta D'oro Tipo 00 mel 1kg, Molino Pasini

Mykt hvetemel for hjemmelaget pasta

30107
Lenker
Min side