Finmalte, skåldede mandler fra Sicilia – 100 % Prunus amygdalus. Denne mandelmelet har et aromatisk særpreg takket være innslaget av bitre mandler, typisk for regionen. Resultatet er en balansert og kompleks smak, perfekt til kaker, småkaker, mandelmasse og tradisjonelle desserter. Et must for alle som elsker ekte, karakterfull bakekunst.
Manitoba har et veldig høyt gluten, og har et veldig lavt protein nivå. Bruker man denne i deigen oppnår man en mykere deig, og den tåler høyere hydrering.
"Tipo 0" Økologisk
Pasta d’Oro melet gjør at pasta opprettholder sin naturlige gule farge i mange dager uten å bli grå. Deigen blir grov og holder derfor bedre på sausen og tåler koking og dobbelt koking godt. Melet blander seg veldig godt med semulina.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.