Skip to main content
Til toppen

Pasta

Hver eneste Italienske region har sine egne tradisjonelle pastaretter. I Piemonte får du små fylte pastaputer: Ravioli plin og tørket pasta med trøffel, i Emilia. I Emilia Romagna koker de sin ragu i timevis før den vendes med tagliatellen, i Toscana er raguen til pappardellen kokt på villsvin, i Liguria får selvfølgelig rørene med penne en solid dose pesto Genovese. Langs kysten på begge sider av støvelskaftet serverer de sin spagetti med vongole og på Sicilia må du absolutte prøve linguine con frutti di mare. 

Det italienske pastamangfoldet er stort og vi har forsøkt å favne det som best vi kan med kvalitetsprodusenter fra Piemonte, Emilia Romagna, Marche, Abruzzo og Campagna.

Vi jobber med superprodusentene La Pasta i Aldo og Pastificio dei Campi i tillegg til Andalini, Don Antonio og trøffelpasta fra Tartuflanghe. Dere skal kunne finne det meste av formater i vårt lagerførte utvalg men har dere helt spesielle ønsker så er det bare å kontakte oss. Alle produsentene våre lager selvsagt flere format enn vi lagerfører.
 

Visning
Aveno/Riso med egg 250g, Andalini

Andalini Aveno/Riso 250 gr (pastine all´uovo)

30070
Bucatini 500g, Campi

Denne pastaen er tykkere enn spagetti og har et hull tvers igjennom. Perfekt til alle sauser med tomat, grønnsaker og ost.

30331
Cannelloni 250g, Casa Rinaldi

Cannelloni Casa Rinaldi pastarør laget med egg. Velegnet for fylling med vegetarsauser eller klassisk ragu

30311
Chitarrine con Nero di Seppia (med blekksprutblekk) 250g, Aldo

Sort pasta farget med blekksprutblekk er ikke bare en klassisk raritet, men en velsmakende realitet.

30212
Filini båndpasta (2 mm) 250g, Aldo

En smule bredere pasta som etter vår oppfatning er godt egnet sammen med hjerteskjell, evt vongole om du skulle ha tilgang på det.

30174
Nyhet
Fregola Tostata Bio 2 kilo, Il Pastaio di Nuoro

Sardinsk pasta laget i Campidano på Sardinia bestående av lokalt dyrket økologisk durumhvete og vann. Tørket og så toastet med svak varme. Holdbar 36 måneder fra produksjonsdato. Oppbevares tørt og svalt. Perfekt til sjømat, grønnsaksretter, salater og supper.

30347
Nyhet
Fregola Tostata Bio 500g, Il Pastaio di Nuoro

Sardinsk pasta laget i Campidano på Sardinia bestående av lokalt dyrket økologisk durumhvete og vann. Tørket og så toastet med svak varme. Holdbar 36 måneder fra produksjonsdato. Oppbevares tørt og svalt. Perfekt til sjømat, grønnsaksretter, salater og supper.

30346
Fusilli (eske 4x3kg), Andalini

Andalini Fusilli 3kg

30068
Fusilli Corti Col Boco 500g, Campi

Dette er en kort spiralformet pasta. Pastatråder blir tvinnet rundt en kobberstang for å oppnå denne formen.

30290
Fusilli Lunghi Col Buco 500g, Campi

Dette spesielle formatet kommer fra Napoli. Opprinnelig ble spagetti tvinnet rundt en strikkepinne før den ble tørket. Pastaen er perfekt med klassisk og god tomatsaus og rikelig med parmesan og pecorino.

30286
Garganelli med egg 500g, Andalini

Andalini Garganelli 500 gr

30073
Garganelli med egg 6x1kg, Andalini

Andalini Garganelli 6x1 kilos

30097
Lenker
Min side