Til toppen

Pasta

Hver eneste Italienske region har sine egne tradisjonelle pastaretter. I Piemonte får du små fylte pastaputer: Ravioli plin og tørket pasta med trøffel, i Emilia. I Emilia Romagna koker de sin ragu i timevis før den vendes med tagliatellen, i Toscana er raguen til pappardellen kokt på villsvin, i Liguria får selvfølgelig rørene med penne en solid dose pesto Genovese. Langs kysten på begge sider av støvelskaftet serverer de sin spagetti med vongole og på Sicilia må du absolutte prøve linguine con frutti di mare. 

Det italienske pastamangfoldet er stort og vi har forsøkt å favne det som best vi kan med kvalitetsprodusenter fra Piemonte, Emilia Romagna, Marche, Abruzzo og Campagna.

Vi jobber med superprodusentene La Pasta i Aldo og Pastificio dei Campi i tillegg til Andalini, Don Antonio og trøffelpasta fra Tartuflanghe. Dere skal kunne finne det meste av formater i vårt lagerførte utvalg men har dere helt spesielle ønsker så er det bare å kontakte oss. Alle produsentene våre lager selvsagt flere format enn vi lagerfører.
 

Sorter Navn (a > å)

Andalini Aveno/Riso 250g

Andalini Aveno/Riso 250 gr (pastine all´uovo)
30070

Andalini Fusilli 4x3kg

Andalini Fusilli 3kg
30068

Andalini Garganelli 500 gr

Andalini Garganelli 500 gr
30073

Andalini Garganelli 1kg

Andalini Garganelli 6x1 kilos
30097

Andalini Lasagne 5kg

Andalini Lasagne
30079

Andalini Linguine 3kg

Andalini Linguine 3 kilo
30069

Andalini Mezzane/Fettucine 5kg

Andalini Mezzane/Fettucine 5 kilos
30133

Andalini Mezzanelle/Tagliatelle 5kg

Andalini Mezzanelle/Tagliatelle 5 kilos
30081

Andalini Pappardelle 250 gr

Andalini Pappardelle 250 gr
30076

Andalini Pappardelle 5 kilos

Andalini Pappardelle 5 kilos
30082

Andalini Penne Rigate 4x3kg

Andalini Penne Rigate
30067

Andalini Spaghetti 4x3kg

Andalini Spaghetti
30066