Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Farfalle 500g, Benedetto Cavalieri

Varenummer: 30398
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 20
Minste antall: 20
ekskl. mva.

Farfalle betyr "sommerfugler" på italiensk og har sitt opphav i Nord-Italia. Den karakteristiske formen fanger opp saus i midten og passer godt til kremete sauser, pastasalater og grønnsaksretter. En leken og allsidig pastatype som passer hele familien.

Nyhet
Lumachine 500g, Gentile

Lumachine, som betyr "små snegler", har en hul og buet form som fanger opp saus. Opprinnelig fra Sør-Italia, passer de godt til supper, kremete sauser og barnevennlige retter. En liten pastatype med stor evne til å holde på smak. Prøv den gjerne enste gang du craver på en "mac'n cheese"

30366
Nyhet
Tortiglioni 500g, Gentile

Tortiglioni kommer fra Sentral-Italia og ligner penne, men med dypere, spiralformede riller. De holder ekstra godt på tykke sauser som ostesaus, kjøttsaus eller pesto. En robust pastatype som gir hver bit masse smak og tekstur.

30374
Nyhet
Mista Corta 500g, Gentile

Mista, som betyr "blandet", er en samling av ulike små pastabiter – ofte brukt i italienske hjem for å unngå matsvinn. Perfekt i supper og gryter. Pastaen bidrar med bådemetneing, teksturvariasjon og smak. En hverdagslig og bærekraftig pastafavoritt med røtter i tradisjonell italiensk matlaging.

30369
Pasta Caserecce 500g, Don Antonio

Opprinnelig fra Sicilia og betyr "hjemmelaget", passer best til kremet pasta, napolitana og pesto.

30189

Pastificio Benedetto Cavalieri

Vår pastaleverandør «Benedetto Cavalieri» slipper å lete langt for å finne det beste melet. De er lokalisert i kjerneområdet for det som regnes som Puglias beste områder for dyrking av durumhvete. Helt enkelt det beste av det beste! Familien Cavalieri startet opp som hvetebønder tidlig på 1800-tallet og har siden 1870 hatt sin egen mølle tilknyttet gården. Cavalieriene har gjennom generasjoner opparbeidet og nedarvet en unik kompetanse om hva som er de viktigste egenskapene man skal framelske i melet når premium pasta skal produseres. 
I 1918 grunnla signore Bendetto Cavalieri sin pastafabrikk. Her har de fra dag en hatt et eneste mål; å lage den optimale tørkede pasta. Denne jobben starter med utvelgelse av det beste melet, langsom produksjon der pastadeigen blandes og formes til de ulike formatene uten at pastaen blir stresset. Tørkingen kontrolleres i rom der forholdene legges til rette med temperert vann og vifter. Dette kaller de selv for «den delikate metoden».

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 20.0
Nettovekt 500.0 Gram
Horeca Nei
GTIN 8017145450005
Lenker
Min side