Til toppen

Krydder og Salt

Sorter Navn (a > å)

Andalimanpepper 12g

Viltvoksende pepper som høstes for hånd i regnskogen på nordlige Sumatra
36061

Bella Buljong 90g

Fin grønnsaksbuljong uten gjær. Til 5-minutters koppen, til salater, til sauser, til avrunding og pepping av nesten alt.
36044

Bourbon Madagascar Vanilje 250g

Hver vaniljestang er dyrket og tørked på Bourbon-øya Madagaskar, og er hånd valgt for sin friskhet og rike duft. Den fyldige, søte, kremete og myke smaken med fløyelsmyke ettertoner er langvarig og finnes i både bønnen og frøene.
30285

Bourbon Madagascar Vanilje 50g

Bourbon Madagascar Vanilje. Ideal as ingredient for ice cream or pastry makings.
30297

Brodo Vegetale 220g

Gønnsaksbuljong. Perfekt for å lage risotto og buljong.
30302

Cajun Spices 80g

Blanding av krydder til bruk i en kryddermølle. For franskinspirert Cajun-kjøkken fra sørstatene i USA. Til grillede og pannestekte retter.
36077

Krydder til Caesarsalat 120g

Salatkrydder til klassiske amerikanske salaten og andre grønne salater inspirert av smakene kreert av den italienske kokken Cesare Cardini.
36004
Nyhet

Chicken rub SWEET CHICKEN BBQ RUB 155g

Sweet Chicken Rub er en ekte BBQ rub spesielt utviklet for kylling, svin og annet lyst kjøtt. Dryss krydderet over kjøttet, og grill på indirekte varme og lav temperatur.
49012

Chipotle Ketchup 5L

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang
48016

Dalbosco - Hvit trøffel Pulver 60gr

Frysetørket hvit trøffel. Smaken domineres av frysetørret hvit trøffel og kombineres med tekstur og passe med salt.
46051

Dallorto - frysetørlet pesto 30gr

Her er ingrediensene og inspirasjonen hentet fra hagen. Det er ingen snarveier til god smak og råvarelisten inneholder DOP Basilikum fra Liguria, Parmegiano reggiano DOP, Fiore Sardo DOP, Hvitløk fra Vessalico og Toscanske pinjekjerner.
46052

Dalmare - red shrimp powder 50gr

Gamberi Rossi. Dette er umami og sjøsmak på det mest delikate viset. Hodene fra de sicilianske røde rekene frysetørres sammen med kapers, tomat, chili og sitron. Dette er på mange måter en moderne tørket og delikat utgave av den romerske fiskesausen Garum.
46054