Tips: Bland 50 g majones, gjerne hjemmelaget, med 1 ts krydder, 1 ss hvit balsamico eller annen søtlig hvitvinseddik. Tilsett 2 finhakkede salte ansjos fra Anfosso.
Et annet alternativ er i blanda 3 ss friskpresset sitronsaft med 1 ts krydderblanding, finrevet parmesan, 1 medium fedd revet hvitløk, nykvernet pepper og 1 ts S-spesial sennep. Kjøres glatt med stavmikser og spe med Chefsoil fra Olitalia eller solsikkeolje og Tumaiolje (3:1) til du har en homogen og passe tykk dressing. Vend inn 2 finhakkede ansjosfileter fra Anfosso og smak evt til med salt.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Tyskland |
Øvrige egenskaper | Økologisk |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 120 Gram |
Horeca | Nei |