Skip to main content
Til toppen

Westcombe Cheddar 1/4 6kg, Neal´s Yard Dairy

Varenummer: 14032
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 24.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,25
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Westcombe Cheddar er en artesan Cheddar fra Somerset. I modningsrommet har de en robot for å snu ostene som heter Tina the Turner. Ostene modnet i 12-18 måneder.

Westcombe Dairy's modningshule er utstyrt med en Cheddar-svingende robot, kalt Tina the Turner.

Cheddar har blitt laget på Westcombe Farm siden slutten av 1800 -tallet, og osten som produseres der i dag er omtrent den samme som den ville ha vært den gang. Etter å ha vært innom produksjon av blokk Cheddar på 1970 -tallet, bestemte Richard Calver seg i 1999 for å sette meieriet tilbake til sine tradisjonelle røtter og lage råmelksost. Han demonterte fabrikken og bygde et meieri som var bedre egnet for en tradisjonell produksjon. Da Richards sønn Tom begynte i virksomheten, hadde han med seg en kokklærling og erfaringen fra å jobbe hos Neal's Yard Dairy.

I dag er Westcombe en av tre Cheddarprodusenter igjen i Somerset som fremdeles er laget for hånd på gården ved hjelp av rå melk, en naturlig klutbinding og tradisjonelle ostekulturer. Vi lagerfører ost fra alle 3 (Keens, Montgomery & Westcombe).

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse England
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 24000 Gram
Horeca Ja
Cheddar Montgomery (Artesan Somerset) 1/4 6kg, Neal´s Yard Dairy

Montgomery Cheddar lages på upasteurisert kumelk med tradisjonell animalsk løype. Cheddarkjennere er ikke i tvil – Montgomery er kongen av cheddar. Kan kjøpes som 1 hel ost eller ned til 1/8.

14010
Kirkham´s Lancashire 11kg, Neal´s Yard Dairy

Kirkham´s Lancashire er produsert på råmelk med animalsk løype. Modnes av Neals Yard Dairy før osten sendes til Norge.

14019
Isle of Mull Cheddar 1/4 6kg, Neal´s Yard Dairy

Isle of Mull er en gårdsost produsert på tradisjonelt vis, selvsagt upasteurisert og laget på «lett» alkoholholdig melk fra de gladeste kuene i Skottland. En skotsk Cheddar med en fast, fondantaktig tekstur som pleier å være litt mer kompakt enn de andre Cheddar-ene vi selger.

14021
Lenker
Min side