Til toppen

Olje & Eddik

Her finner du den ekstra fedmen og syren du trenger til matlagingen. Enten det er olje til steking og fritering, basen til dressingen eller den gylne jomfruelige olivenoljen du kan dryppe rett på spe og sprø vårgrønnsaker etc så leverer vi det du måtte ønske. Våre oljer kommer fra de beste produsentene i Italia og Spania og får stadig bekreftet sin unike kvalitet i form av «medaljedryss» når de beste EVO oljene smakes og bedømmes. 
Matlaging uten tilført syrlighet er ufullendt og blir som et fly uten vinger; det tar aldri av. Vi har et bredt spekter av Acteo Balsamico di Modena og frukt- og bæreddiker fra Acetaia Giuseppe Giusti, vin- og cidereddik fra O-med og selvfølgelig også enklere eddiker velegnet for produksjon. 

Sorter Navn (a > å)

Aceto Balsamico IGP Etichetta Nera Alis 500ml

Aceto Balsamico IGP Etichetta Nera Alis. Enkel og god 3 års Balsamico
50022

Økologisk Epleeddik

Her har Giusti laget en epleeddik på mosten fra økologiske italienske epler med tydelig syre og fin sørlig eplekarakter.
50233

Økologisk ufiltrert eple eddik 250ml

Denne eddiken har samme utgangspunkt som den ordinære eple eddiken. Innholdet av nyttige næringsstoffer er høyere i og med at den er ufiltrert.
50234

Sursøt Bringebær eddik 250ml

Hvitvinseddik laget på Trebbiano bianco blandet med redusert druemost og smakes til med ferskpresset juice fra økologiske bringebær.
50231

Sursøt Granateple eddik 250ml

Hvitvinseddik smaksatt med granateple juice.
50230

Sursøt Tranebæreddikk 250ml

Hvitvinseddik laget på Trebbiano bianco blandet med redusert druemost og smakes til med ferskpresset tranebærjuice. Bruk den gjerne til å glasere vårens primører, på salater eller for å øke syren i en Cosmopolitan.
50229

Sursøt Trebbiano eddik 250ml

Hvitvinseddik laget på Trebbiano bianco blandet med redusert druemost.
50232

Anfosso Balsamico di Modena

Anfosso har en (meget bra) balsamico i sin portefølje for og komplettere sortimentet.
50118

Tumai Monocultivar Taggiasca EVO 500ml

Anfosso Extra Virgin Tumai Monocultivar Taggiasca. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet.
50159

Riviera Ligure EVO DOP 500ml

Anfosso Extra Virgin olive oil DOP Riviera Ligure. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Søtlig smak med klare assosiasjoner moden frukt og et hint av gresstoner og pepret ettersmak.
50083

Anfosso Tumai Extra Virgin Olivenolje 5L kanne

Anfosso Tumai Liguria. Lages på taggiasche oliven blandet med endel lokale oliventyper. En fantastisk god allroundolje til alt av salater, pasta og sjømat samt hvitt kjøtt.
50081

Anfosso Monocultivar X-Virgin, bottle gaveeske.

Anfosso Tumai monocultivarer en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Denne 2 liters magnum flasken kommer i flott gaveeske
50169