Skip to main content
Til toppen

Agrodolce al Lampone 250ml - bæreddik med bringebær, Giusti

Varenummer: 50245
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Bæreddik med bringebær. Her er de friske bringebærtonene framtredende. Balansert smak med flotte bærtoner og en finish der syren og sødme glir i hverandre.

Det kan lett bli en favoritt dersom du tester det på frisk sommersalat med stekt kyllinglever og noen treninger sprøstekt pancetta. Ønsker du å gå marint anbefaler vi gjerne at du råmarinerer løvtynne skiver med laks i bringebær agrodolce. Vårens primører kan med fordel tilgodeses med litt av denne sammen med din beste olivenolje og nykvernet pepper. En sommerlig dessert bestående av sesongens friske bær og frukter med sabayonne vil alltid bli bedre med noen dråper av denne elsksiren. Om du fortsatt har noen dråper igjen etter sommeren bør du teste den i sausen neste gang høstens reinsdyrfilet står på menyen – hvis ikke får du nok kjøpe deg en flaske med påfyll. Igjen anbefaler vi på det varmeste at du tester den ut når hjemmebaren skal utforskes. For eksempel med en bringebærutgave av klassikeren Caprinia der du knuser litt friske bringebær med rumen, tilsetter sukkerlake og noen dråper Agrodolce al Lampone før du topper soda. 

Kanskje er det slik at denne solide tradisjonen, og trangen til å komponere den ultimate sursøte smaken er noe italienerne er veldig gode på? En mulig bekreftelse på dette finner dere om dere kjøper en av de Giustis nye eddiker der det syrlige og søte fra frukt og bær er som en match fra oven. 
Basen utgjøres av vineddik av meget høy kvalitet som etter lagring blandes med frisk druemost og smaksettes med reduserte frukt- eller bærjuice. Blir man først hekta på disse eddikene er det ikke umulig at hele «batteriet» bestående av 5 ulike smaker havner i kjøkkenskapet for flittig å brukes i alt fra tradisjonell koking, rett på salater via coctailmiksing til konfektfyll. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side