Skip to main content
Til toppen

Anfosso EVO DOP Riviera Ligure 500ml

Varenummer: 50083
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Anfosso Extra Virgin olive oil DOP Riviera Ligure. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Søtlig smak med klare assosiasjoner moden frukt og et hint av gresstoner og pepret ettersmak.

Anfosso Extra Virgin olive oil DOP Riviera Ligure 500ml.
Produseres fra 100% Taggiasca oliven fra Anfosso´s egne olivenlunder, og presses på egen olivenpresse. Alle Anfosso sine olivenlunder ligger i DOP området "Riviera Ligure-Riviera dei Fiori"
Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet.
Søtlig smak med klare assosiasjoner moden frukt og et hint av gresstoner og pepret ettersmak. Smøraktig tekstur. Fantastisk til fisk, skalldyr og grønnsaker.

Anfosso sine egne notater om oljen:

FARGE: Gyllen med lysegrønne nyanser.
LUKT: Fin og harmonisk, med lette vegetabilske toner av ville urter, artisjokk og grønn tomat.
SMAK: Myk og kompleks, rik på delikate fruktige toner av umoden tomat, mandel og artisjokk. Bitterhet er tilstede og balansert

 

 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 500 Gram
Anfosso EVO Tumai 500ml

Anfosso Extra Virgin olive oil Tumai. Lages primært på taggiasca oliven med tilsetning av 25% lokale olivenvarianter.

50082
Anfosso EVO Tumai Monocultivar Taggiasca 500ml

Anfosso Extra Virgin Tumai Monocultivar Taggiasca. Dette er en av Italias beste, og ikke minst mest anvendelige olivenoljer. Italienske kjøkkensjefer foretrekker ofte ligurianske oljer som sin allroundolje i kjøkkenet.

50159
Lenker
Min side