Skip to main content
Til toppen

Agrodolce al Melograno 250ml - frukteddik med granateple, Giusti

Varenummer: 50244
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Frukteddik med granateple

Her blandes eddiken med juice fra både sure og søte granatepler slik at man får en balansert «agro-dolce» smak på sluttproduktet. Perfekt på en fenikkelcrudité til nystekt kyllingbryst, som glasering på andebryst eller noe dråper på en kveite-carpaccio. Bør oppbevares nær «barskapet» da den kan gjøre din favorittcocktail enda bedre – test den neste gang du skal lage en Cosmopolitan så blir du overbevist. 

Kanskje er det slik at denne solide tradisjonen, og trangen til å komponere den ultimate sursøte smaken er noe italienerne er veldig gode på? En mulig bekreftelse på dette finner dere om dere kjøper en av de Giustis nye eddiker der det syrlige og søte fra frukt og bær er som en match fra oven. 
Basen utgjøres av vineddik av meget høy kvalitet som etter lagring blandes med frisk druemost og smaksettes med reduserte frukt- eller bærjuice. Blir man først hekta på disse eddikene er det ikke umulig at hele «batteriet» bestående av 5 ulike smaker havner i kjøkkenskapet for flittig å brukes i alt fra tradisjonell koking, rett på salater via coctailmiksing til konfektfyll. 
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 6
Nettovekt 250 Gram
Horeca Ja
Lenker
Min side