Skip to main content
Til toppen

O-Med Black Truffle Olive Oil 250ml

Varenummer: 52053
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 9
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Når O-med gjør noe gjør de det skikkelig! Etter mye testing, med blant annet oss i Matcompaniet som en del av «testpanelet», har de nå lansert denne oljen der sort trøffel pares med deres beste Arbequina olivenolje. Oljen framstår som delikat og mer subtil enn voldsom slik en del trøffeloljer kan ha tendens til å være. Dette er en olje som passer meget godt til okse carpaccio, kalvetartar, soppretter, pasta og ikke minst dersom du skal smaksette en fløyelsmyk potetpuré. I tillegg til å være et godt smakstilskudd i de nevnte rettene er oljen vakkert emballert og pynter godt opp på bordet når smakene skal justeres foran gjestene.

O-Med er et familiefirma med base i Granada. Familien har vært involvert i dyrking av oliven og produksjon av olivenolje i generasjoner og har vært sentrale i utviklingen av olje direkte fra produsenten. Inntil for 6 år siden leverte de sine oliven til det lokale kooperativet. De hadde imidlertid ambisjoner utover dette og investerte i sin egen presse.
Dette gav dem muligheten til å produsere en olivenolje av høykvalitets oliven der det selv hadde 100% kontroll over produksjonen. Temperaturen ved pressing overstiger aldri 21ºC og olivenene gjennomgår en nøye seleksjon før pressingen.
I tillegg til priser for selve oljen har også O-med vunnet priser for sin design.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Spania
Antall per Kolli 9
Nettovekt 250 Gram
Olio Aromatizzato al Tartufo 250ml, Anfosso

Anfosso trøffelolje "Olio aromatizzato al tartufo". En allroundolje fra en av Ligurias topprodusenter tilsatt sort trøffel.

50190
Olio al Tartufo Nero (sort vintertrøffelolje) 100ml, Tartuflanghe

Extra virgin olivenolje 100% italiensk. Fruktig og delikat, den passer perfekt til smaken av trøffel. Skiver av frysetørket svart vintertrøffel, valgt for hånd og godt synlig i flasken.

46024
Lenker
Min side