Skip to main content
Til toppen

Olio al Tartufo Bianco (hvit trøffelolje) 100ml, Tartuflanghe

Varenummer: 46023
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

100 % italiensk extra virgin olivenolje. Fruktig og delikat, den passer perfekt til smaken av trøffel. Skiver av frysetørket italiensk hvit trøffel, valgt for hånd og godt synlig i flasken.

Ypperlig som avslutning, til å dryppe over varme og kalde retter: pasta, risotto, kjøtt, fisk, egg, salater, grønnsaker, fersk ost, crostinibrød, kanapeer, sushi og sashimi, fersk og røkt laks, kjøtt- og fiskecarpaccio og tartare

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 100 Gram
Olio Aromatizzato al Tartufo 250ml, Anfosso

Anfosso trøffelolje "Olio aromatizzato al tartufo". Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med sort trøffel. Meget god og balansert smak.

50190
Olio al Tartufo Nero (sort vintertrøffelolje) 100ml, Tartuflanghe

Extra virgin olivenolje 100% italiensk. Fruktig og delikat, den passer perfekt til smaken av trøffel. Skiver av frysetørket svart vintertrøffel, valgt for hånd og godt synlig i flasken.

46024
O-Med White Truffle Olive Oil 250ml

Når O-med gjør noe gjør de det skikkelig! Etter mye testing, med blant annet oss i Matcompaniet som en del av «testpanelet», har de nå lansert denne oljen der italiensk hvit trøffel pares med deres beste Arbequina olivenolje. Oljen framstår som delikat og mer subtil enn voldsom slik en del trøffeloljer kan ha tendens til å være. Dette er en olje som passer meget godt til risotto, pastaretter, eggeretter, dryppet på fåremelksoster og ikke minst på rå sjømat som f.eks. kveite carpaccio. I tillegg til å være et godt smakstilskudd i de nevnte rettene er oljen vakkert emballert og pynter godt opp på bordet når smakene skal justeres foran gjestene.

52052
O-Med Black Truffle Olive Oil 250ml

Når O-med gjør noe gjør de det skikkelig! Etter mye testing, med blant annet oss i Matcompaniet som en del av «testpanelet», har de nå lansert denne oljen der sort trøffel pares med deres beste Arbequina olivenolje. Oljen framstår som delikat og mer subtil enn voldsom slik en del trøffeloljer kan ha tendens til å være. Dette er en olje som passer meget godt til okse carpaccio, kalvetartar, soppretter, pasta og ikke minst dersom du skal smaksette en fløyelsmyk potetpuré. I tillegg til å være et godt smakstilskudd i de nevnte rettene er oljen vakkert emballert og pynter godt opp på bordet når smakene skal justeres foran gjestene.

52053
Lenker
Min side