Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Hvit trøffel olje 100ml, San Pietro a Pettine

Varenummer: 40645
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 6
ekskl. mva.

White Truffle Extra Virgin Olive Oil er laget med ekstra jomfru olivenolje og ekte hvit trøffel fra Italia. Trøflene tørkes og infuseres langsomt, slik at oljen får en naturlig og balansert aroma. Den passer til både enkle og avanserte retter. Et par dråper holder – smaken er tydelig uten å ta over. En ærlig olje med røtter i tradisjon.

Olio al Tartufo Bianco (hvit trøffelolje) 100ml, Tartuflanghe

100 % italiensk extra virgin olivenolje. Fruktig og delikat, den passer perfekt til smaken av trøffel. Skiver av frysetørket italiensk hvit trøffel, valgt for hånd og godt synlig i flasken.

46023
Olio al Tartufo Nero (sort vintertrøffelolje) 100ml, Tartuflanghe

Extra virgin olivenolje 100% italiensk. Fruktig og delikat, den passer perfekt til smaken av trøffel. Skiver av frysetørket svart vintertrøffel, valgt for hånd og godt synlig i flasken.

46024
Olio Aromatizzato al Tartufo 250ml, Anfosso

Anfosso trøffelolje "Olio aromatizzato al tartufo". Anfosso sin Tumai Extra Virgin Olivenolje er her smaksatt med sort trøffel. Meget god og balansert smak.

50190
O-Med White Truffle Olive Oil 250ml

Når O-med gjør noe gjør de det skikkelig! Etter mye testing, med blant annet oss i Matcompaniet som en del av «testpanelet», har de nå lansert denne oljen der italiensk hvit trøffel pares med deres beste Arbequina olivenolje. Oljen framstår som delikat og mer subtil enn voldsom slik en del trøffeloljer kan ha tendens til å være. Dette er en olje som passer meget godt til risotto, pastaretter, eggeretter, dryppet på fåremelksoster og ikke minst på rå sjømat som f.eks. kveite carpaccio. I tillegg til å være et godt smakstilskudd i de nevnte rettene er oljen vakkert emballert og pynter godt opp på bordet når smakene skal justeres foran gjestene.

52052
O-Med Black Truffle Olive Oil 250ml

Når O-med gjør noe gjør de det skikkelig! Etter mye testing, med blant annet oss i Matcompaniet som en del av «testpanelet», har de nå lansert denne oljen der sort trøffel pares med deres beste Arbequina olivenolje. Oljen framstår som delikat og mer subtil enn voldsom slik en del trøffeloljer kan ha tendens til å være. Dette er en olje som passer meget godt til okse carpaccio, kalvetartar, soppretter, pasta og ikke minst dersom du skal smaksette en fløyelsmyk potetpuré. I tillegg til å være et godt smakstilskudd i de nevnte rettene er oljen vakkert emballert og pynter godt opp på bordet når smakene skal justeres foran gjestene.

52053

Tenuta di San Pietro a Pettine ligger mellom Assisi og Spoleto, omgitt av urørt natur og eldgamle skoger. Gården, oppkalt etter den romanske kirken på eiendommen, er i dag et sted for både arbeid og sjel. Familien som driver den har gjennom generasjoner restaurert, dyrket og forvaltet området med kjærlighet og respekt for tradisjonene.

Det hele startet med onkel Nello, som i 1948 begynte å lage gourmetspesialiteter med trøfler – et arbeid mange da anså som galskap. I dag viderefører familien hans lidenskapen, og kombinerer håndverk med innovasjon, alltid med fokus på kvalitet.

San Pietro a Pettine er ikke bare en trøffelgård, men et hjem. Her er tre generasjoner tett involvert, og de støttes av en dedikert krets av venner og medarbeidere. Alt de gjør, fra trøffeljakt i skogen til matlaging i restauranten La Cucina, springer ut fra et sterkt fellesskap og en dyp tilknytning til stedet.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 100.0 Gram
Horeca Nei
GTIN 8008348004126
Lenker
Min side