Skip to main content
Til toppen

Thorem Klementin fra Korsika 375g, Favols

Varenummer: 40519
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

I motsetning til andre klementiner dyrkes de korsikanske fruktene uten at fargen manipuleres med fargestoffer tilsatt jordsmonnet. På grunn av sin rike og konsentrerte smak og det saftige fruktkjøtt er de Korsikanske klementiner høyt verdsatt av kokker og finsmakere som både nyter den naturelle og bruker dem i både desserter og salte retter.

På Korsika vokser de eneste franske klementinene som har opprinnelsesmerke. Klementinene du finner på Korsika ble drevet fram i den tidligere kolonien Algerie der man krysset mandarin med appelsin. I 1925 ble de første trærne plantet på Korsika. Siden har man kultivert disse trærne med tynne læraktige blader, okerfarget frukt med tynt skall og rike på smaksrik fruktsaft. De fleste gårdene ligger fra kysten og ca 15 kilometer inn på øyen, og under 300 moh.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Antall per Kolli 6.0
Nettovekt 375.0 Gram
Horeca Nei
Sitrus marmelade 110ml, Litlestøl

Denne Marmeladen kokes på grapefrukt, sitron, vann og sukker. Herlig på en skive nybakt grovbrød med litt smør.

43110
Marmellata di Arance (appelsinmarmelade) 300g, La Nicchia

Laget med modne appelsiner som har den perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og innslag av bitterhet. Appelsinene er dyrket på Pantelleria utenfor Sicilia.

40404
Appelsinmarmelade 110ml, Litlestøl

Eva har også laget sin egen variant av den klassiske appelsinmarmeladen, som har en mild og god smak av søte appelsiner. Den er ikke så bitter som andre appelsinmarmelader og passer derfor til alle i familien, også de minste.

43141
Thorem Sitron fra Korsika 375g, Favols

Denne syrlige og syndige sitronkreasjonen er perfekt til Afternoon Tea, til en kopp espresso eller som en liten predessert.

40518
Lenker
Min side