Skip to main content
Til toppen

Marmellata di Arance (appelsinmarmelade) 300g, La Nicchia

Varenummer: 40404
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Laget med modne appelsiner som har den perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og innslag av bitterhet. Appelsinene er dyrket på Pantelleria utenfor Sicilia.

Appelsinene dyrkes i historiske arabiske hager på Pantelleria.
Når appelsinene er modne har de en perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og et innslag av bitterhet.  Fruktinnholdet pr 100 gram ferdig marmelade er 55%. Burde egentlig komme med en advarsel om at man lett kan bli avhengig og at daglig inntak kan medføre en nesten for god start på dagen…

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 300 Gram
Thorem Klementin fra Korsika 375g, Favols

I motsetning til andre klementiner dyrkes de korsikanske fruktene uten at fargen manipuleres med fargestoffer tilsatt jordsmonnet. På grunn av sin rike og konsentrerte smak og det saftige fruktkjøtt er de Korsikanske klementiner høyt verdsatt av kokker og finsmakere som både nyter den naturelle og bruker dem i både desserter og salte retter.

40519
Appelsinmarmelade 110ml, Litlestøl

Eva har også laget sin egen variant av den klassiske appelsinmarmeladen, som har en mild og god smak av søte appelsiner. Den er ikke så bitter som andre appelsinmarmelader og passer derfor til alle i familien, også de minste.

43141
Lenker
Min side