Skip to main content
Til toppen

Sitrus marmelade 110ml, Litlestøl

Varenummer: 43110
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Denne Marmeladen kokes på grapefrukt, sitron, vann og sukker. Herlig på en skive nybakt grovbrød med litt smør.

Dette er en gammel oppskrift fra Hindal Gård i Stavanger. På den tiden da også sitrusfrukt var sesongvare måtte man konservere de gode smakene. Denne Marmeladen kokes på grapefrukt, sitron, vann og sukker. Herlig på en skive nybakt grovbrød med litt smør.

Opprinnelsen til Litlestøl var kjærligheten til en værbitt familiestøl i en skråning i et Sirdalsfjell. Tanken var at litt inntekt fra marmelade-koking kunne være en måte å ta vare på stølen. Siden den gang har jeg oppdaget at marmeladekokingen også er en måte å ta vare på meg selv. 

De små glassene fra Litlestøl kan romme smaken av søte pærer eller chili eller mango eller selvplukket ramsløk. Men jeg innbiller meg at de også inneholder gleden ved å være ute i allslags vær, det sakte livet på stølen og tiden det tar å lage marmelade når man kun er en person som er opptatt av at det skal bli helt rett. At hvert glass er en liten kulinarisk feiring for alle oss som vet at kalenderen er til for å finne anledninger til å kose seg.  

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Norge
Antall per Kolli 12.0
Nettovekt 110.0 Gram
Thorem Sitron fra Korsika 375g, Favols

Denne syrlige og syndige sitronkreasjonen er perfekt til Afternoon Tea, til en kopp espresso eller som en liten predessert.

40518
Citrus og Kardemomme syltetøy 145g, Olof Viktors

Citrus og Kardemomme syltetøy Et deilig syltetøy som ble en hit blandt mange på vår smaksmesse i 2020.

35048
Lenker
Min side