Skip to main content
Til toppen

Så er det den tida på året…

…da det lukter alt fra mild røyk til heftig matos fra hus, og hytte-hager, terrasser, plattinger og balkonger. De mest dedikerte «BBQ-ere» og «grillere» har sesong året rundt, men folk flest tørker støvet av redskapen og fyrer opp når løvet spretter. Med nyhetene fra «Foodswingers» på plass i sortimentet er Matcompaniet en selvfølgelig samarbeidspartner når hyllene skal fylles opp med grilltilbehør. Mange kjenner til Wild Fire, men sjekk også ut de mexicanske produktene fra Gran Lucito, Tortillaene fra Como Mexico er perfekte for quesadillas tilberedt på grillen og det korte pastaformatene fra Andalini, Campi og Don Antonio bør testes ut når du skal lage verdens beste Mac’n Cheese som BBQ kondiment. 
Velkommen til å preppe hyllene med grilltilbehør fra vårt skattkammer!
 

Foodswingers - Bare å gni det inn og sause i vei!

Etter dette har Dag bygget og solgt en suksessbedrift for hardvare til serveringsbransjen for så å grunnlegge «BBQ Shop» sammen med en tidligere kollega , restauranten «Texas Barbecue»  og produksjonsbedriften «Foodswingers», begge sammen med sin kone Angela Taliaferro. Produktene fra «Foodswingers» blir nå distribuert kun gjennom Matcompaniet. 


Wild Fire Foods - Smaken du bare brenner for!

Vårt brennende ønske er at du skal få den ekte, autentiske smaken som kommer fra erfaring, kjærlighet og kunnskap. Chef Jeff stammer fra en kokkefamilie med dype røtter i Cherokee, Kreolsk og Karibisk matkultur og alle produktene er gamle familie-oppskrifter med innflytelser fra Japan, Thailand og Italia, der han har bodd og studert.

Original BBQ Sauce 250ml, Wild Fire

En autentisk bbq saus full av tomater, rødvin, lønnesirup og krydder, uten tilsatt røyksmak og fyllstoffer, for en autentisk og optimal smaksopplevelse.

48001
Mango BBQ Sauce 250ml, Wild Fire

En videreutvikling av Wildfires originale BBQ saus med 23% ren mangopuré som gir en frisk smak og naturlig sødme.

48002
Jerk BBQ Sauce 250ml, Wild Fire

Bbq saus kombinert med Jerk chilipaste til en spicy, kompleks og aromatisk saus

48003
Chipotle Ketchup 250ml, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48004
American Pale Ale BBQ saus 250ml, Wild Fire

Norges første øl-baserte BBQ saus med Harstad bryggeri sin glutenfrie APA øl, tomater, chili og krydder.

48036
Jerk Marinade 200ml, Wild Fire

Chilipaste med Habanero chili, ingefær, timian, kanel, appelsin, løk og rom.

48009
Jalapeno Salsa 200ml, Wild Fire

Dette er Wildfires mest brukte Taco salsa! 

48049
Mango Habanero Hotsauce 100ml, Wild Fire

Hotsauce med 42% ren mangopure og 11% Habanero pepper.

48006
Cajun Habanero hotsauce 100ml, Wild Fire

Tradisjonell chilisaus hvor du virkelig smaker den gode Habanero chilifrukten. Som en Tabasco, bare mer fruktig og smakfull.

48040
Lemon Lemondrop 100ml, Wild Fire

Hotsauce laget med Norske biodynamiske Lemondrop og Yellow Bumpy chillipepper og ferskpresset sitronjuice!

48032
Reaper Hotsauce 100ml, Wild Fire

HOT(!)sauce laget med Carolina Reaper chili og hvitløk, begge etter en tur på grillen.

48047

A. Idsøe AS - Lenge leve issebua!

Albert tok over fra sin far i 1999, han er 6. generasjon. Bedriften har holdt på siden 1828, og er idag kun forbunnet med kvalitet, både kjøtt og håndtverk. 
Til grillsortimentet er Idsøe sine pølser et must, deres Midsummer pølse vant Det Norske Måltid, og ellers er trofeskapet fullt av priser fra NM og andre konkurranser.

Idsøe pølser (se egen liste på nettsiden)*

Idsøepølser skiller seg fra vanlige pølser med et kjøttinnhold mellom 90 og 95 %. De er dessuten helt uten karbohydrater og melk. Spesifiser hvilke sorter dere ønsker i handlevogn

22018
Angusburger skålpakket, Idsøe

Skålpakket 16stk a 180g

22176
Bacon tørrsaltet Idsøe oppskåret 200g, Idsøe

Norges beste bacon i skiver fra A.Idsøe i Stavanger. Tørrsaltet og røkt. I over 175 år har A. Idsøe vært en familedrevet slakterforretning.

22098
Entrecote Gourmet Prima Jæren

Nøye håndplukket entrecote av storfe fra samarbeids gårdene til Prima Jæren. Kan ha en noe begrenset tilgjengelighet. Kriteriene er mørhet og marmorering.

22070

Hoffsaus- Godt nok for det kongelig hoff!

Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.

Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling  også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder  før åpning, ca 3 måneder etter.

Rød Hoff 100ml, Hoffsaus

Rød chili med mango og havtorn

54074
Gul Hoff 100ml, Hoffsaus

Gul cayenne med eple og limeblad

54075
Grønn Hoff 100ml, Hoffsaus

Jalapeno med ananas og koriander

54076
Hoffsaus 30ml 3pk, Hoffsaus

3pk 30ml gir deg muligheten til å teste alle sausene! (Rød, gul, og grønn)

54077
Cowboy Candy (Kandisert Jalapeno), Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.

54078

Midsummer Hot Sauce

Den lille sausefabrikken ved Badedammen i Stavanger har flere batcher og chilityper på lager, og "limited" opplag vil komme i tidsrommene når den norske chilisesongen går i dvale (nov-mai).
Gode råvarer, balanse, kompleksitet og lagring på tretønner er noe av det som kjennetegner Midsummer.

Flagship Hotsauce 100ml, Midsummer

Midsummer’s Flagship hot sauce har blitt lagret i 2 år med Habanero-pepper dyrket her på vestkysten av Norge.

54024
Louisiana Style 100ml fatlagret 12 mnd, Midsummer

Midsummer Louisiana Style 100ml fatlagret, 4 år med utvikling og 12 måneder på fat.

54082
Sriracha saus 150ml, Midsummer

Sriracha, også kjent som rooster sauce, er en hot sauce som opprinnelig kommer fra Thailand. Med mer jalapeño, hvitløk og lengre fermenteringstid er dette en luksuriøs versjon av denne kjente klassikeren.

54071
Passion x Mango Hotsauce 150ml, Midsummer

MIDSUMMER® har hatt en stor pasjon for mango, men når en går for langt på jakt etter mango, ligger pasjonen i frukten

54070
Black Garlic 50g, Midsummer

Black Garlic (sort hvitløk) er hvitløk som er gjæret over varme i flere uker (120dager) uten å tilsette konserveringsmidler. Dette gir en søt smak og mindre hvitløkslukt. Smaken er intens og litt sirupaktig med et hint av balsamico, trøffel, tamarind og soyasaus.

54041

Grillkongen Craig Products

Craig er Norges ubestridte grillkonge, ingen bestrider heller hans berettigelse til å kalle seg nettopp «Grillkongen Craig». Bakgrunnen er hans brennende kjærlighet for mat tilberedt mer eller mindre direkte over åpen ild og glør. I bunnen ligger hans gode minner fra oppveksten i Oklahoma; et av de områdene i USA der grillosen er som tettest. 
Craig Whitson var også en grunnleggerne av Matcompaniet for drøyt 21 år siden. Etter mange år som som grillmisjonær er nå ringen sluttet og han lanserer sin egen serie «Grillkongen Craig Products» i samarbeid med Matcompaniet. Serien skal selges eksklusivt til delikatessebutikker og Horeca kunder. 

Hot Link Sausage 250g, Craig

Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.

22196
Farmhouse Bacon 200g, Craig

Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.

22197
Pepper Bacon 200g, Craig

Pepper Bacons historie er egentlig amerikansk bacon inspirert av Italias måte å lage pancetta på.

22198
Lenker
Min side