Til toppen

Så er det den tida på året…

…da det lukter alt fra mild røyk til heftig matos fra hus, og hytte-hager, terrasser, plattinger og balkonger. De mest dedikerte «BBQ-ere» og «grillere» har sesong året rundt, men folk flest tørker støvet av redskapen og fyrer opp når løvet spretter. Med nyhetene fra «Foodswingers» på plass i sortimentet er Matcompaniet en selvfølgelig samarbeidspartner når hyllene skal fylles opp med grilltilbehør. Mange kjenner til Wild Fire, men sjekk også ut de mexicanske produktene fra Gran Lucito, Tortillaene fra Como Mexico er perfekte for quesadillas tilberedt på grillen og det korte pastaformatene fra Andalini, Campi og Don Antonio bør testes ut når du skal lage verdens beste Mac’n Cheese som BBQ kondiment. 
Velkommen til å preppe hyllene med grilltilbehør fra vårt skattkammer!
 

Foodswingers - Bare å gni det inn og sause i vei!


Etter dette har Dag bygget og solgt en suksessbedrift for hardvare til serveringsbransjen for så å grunnlegge «BBQ Shop» sammen med en tidligere kollega , restauranten «Texas Barbecue»  og produksjonsbedriften «Foodswingers», begge sammen med sin kone Angela Taliaferro. Produktene fra «Foodswingers» blir nå distribuert kun gjennom Matcompaniet. 

Texas BBQ sauce ANGELA’S BBQ SAUCE 500ml

Denne BBQ sausen ble laget av min bestemor i Archer City, Texas. En intens og smakfull saus med overtoner av melasse eddik og kaffe. Pass på! Du trenger kanskje mindre enn du er vant til.
49009

Buffalo Sauce THE WINGMAN 330ml

En smakfull klassiker med syrlige overtoner og en smøraktig ettersmak med et lite ”kick” på slutten. Anbefales penslet på fugl og lyst kjøtt under siste fase av grillingen, eller som dip for kyllingvinger og annet snadder.
49003

Texas BBQ sauce .357 MAGNUM 330ml

Angela: Denne BBQ sausen ble laget av min bestemor i Archer City, Texas. En intens og smakfull saus med overtoner av melasse eddik og kaffe. Pass på! Du trenger kanskje mindre enn du er vant til.
49004

Honey Mustard Sauce OOOH HONEY! 330ml

En søt og smakfull saus som passer perfekt til grillet eller fritert kylling, hjemmelagde sandwicher, salater eller lyst kjøtt. Bruk den rett fra glasset eller som ingrediens i din favorittdressing.
49002

Candied Jalapeños COWBOY CANDY 330ml

Perfekt tilbehør som det er, finhakka i en dipp eller som den ultimate toppingen på pizza (Hawai Pizza go f*** yourself!
49008

Chipotle Honey Glaze MEAT FORCE ONE 250ml

En real barbecue glaze som gir en søtlig og spicy smak og en gyllen overflate. Fantastisk på kylling, lyst kjøtt og sjømat. Pensles på mot slutten av grillingen på lav/ medium temperatur.
49005

Pibil Salsa REVOLUCION 330ml

En superfrisk og litt syrlig salsa fra Yucatán i Mexico. Sausen er en av de mest populære i Mexicanske Taquerías. Bruk til taco eller tex-mex. Bland med majones og få en supergod dip. Caramba!
49001

Chipotle Mustard Sauce THE WIGBUSTER 250ml

En perfekt balansert sauce med rik smak av sennep og røykt jalapeño som biter deg litt i ganen. Spesielt god på sandwicher, til grill og barbecue, gryteretter, supper etc.
49007

Rib rub MAGIC BARBECUE RIB RUB 155g

Krydderblanding utviklet på Texas Barbeque Café, viden kjent for veldig gode ribs.
49010

Veggie rub VEGGIE SHAKE SEASONING 155g

Veggie Shake Seasoning er en spennende spesialblanding for grillede eller stekte grønnsaker. Dryss over din favorittblanding før grilling eller steking.
49011

Chicken rub SWEET CHICKEN BBQ RUB 155g

Sweet Chicken Rub er en ekte BBQ rub spesielt utviklet for kylling, svin og annet lyst kjøtt. Dryss krydderet over kjøttet, og grill på indirekte varme og lav temperatur.
49012

Steak rub BACKYARD AVIATOR 155g

Backyard Aviator er spesielt utviklet for storfe og annet rødt kjøtt. Blandingen løfter dine grill og BBQ retter til nye høyder. Dryss på kjøttet rett før grilling.
49013

Wild Fire Foods - Smaken du bare brenner for!


Vårt brennende ønske er at du skal få den ekte, autentiske smaken som kommer fra erfaring, kjærlighet og kunnskap. Chef Jeff stammer fra en kokkefamilie med dype røtter i Cherokee, Kreolsk og Karibisk matkultur og alle produktene er gamle familie-oppskrifter med innflytelser fra Japan, Thailand og Italia, der han har bodd og studert.

Original BBQ Sauce 250ml

En autentisk bbq saus full av tomater, rødvin, lønnesirup og krydder, uten tilsatt røyksmak og fyllstoffer, for en autentisk og optimal smaksopplevelse.
48001

Mango BBQ Sauce 250ml

En videreutvikling av Wildfires originale BBQ saus med 23% ren mangopuré som gir en frisk smak og naturlig sødme.
48002

Jerk BBQ Sauce 250ml

Bbq saus kombinert med Jerk chilipaste til en spicy, kompleks og aromatisk saus
48003

Southern Mop 250ml

SOUTHERN MOP er en tradisjonsrik moppesaus som gir deg ekstra saftig og smakfull grillmat. Dette er en marinade du bruker hele tiden mens du griller eller smoker.
48052

Chipotle Ketchup 250ml

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang
48004

American Pale Ale BBQ saus 250ml

Norges første øl-baserte BBQ saus med Harstad bryggeri sin glutenfrie APA øl, tomater, chili og krydder.
48036

Jerk Marinade 200ml

Chilipaste med Habanero chili, ingefær, timian, kanel, appelsin, løk og rom.
48009

Jalapeno Salsa 200ml

Dette er Wildfires mest brukte Taco salsa! 
48049

Mango Habanero Hotsauce 100ml

Hotsauce med 42% ren mangopure og 11% Habanero pepper.
48006

Cajun Habanero hotsauce 100ml

Tradisjonell chilisaus hvor du virkelig smaker den gode Habanero chilifrukten. Som en Tabasco, bare mer fruktig og smakfull.
48040

Lemon Lemondrop 100ml

Hotsauce laget med Norske biodynamiske Lemondrop og Yellow Bumpy chillipepper og ferskpresset sitronjuice!
48032

Reaper Hotsauce 100ml

HOT(!)sauce laget med Carolina Reaper chili og hvitløk, begge etter en tur på grillen.
48047

A. Idsøe AS - Lenge leve issebua!


Albert tok over fra sin far i 1999, han er 6. generasjon. Bedriften har holdt på siden 1828, og er idag kun forbunnet med kvalitet, både kjøtt og håndtverk. 
Til grillsortimentet er Idsøe sine pølser et must, deres Midsummer pølse vant Det Norske Måltid, og ellers er trofeskapet fullt av priser fra NM og andre konkurranser.

Idsøe pølser

Idsøepølser skiller seg fra vanlige pølser med et kjøttinnhold mellom 90 og 95 %. De er dessuten helt uten karbohydrater og melk.
22018

Angusburger Idsøe 180g fersk

Skålpakket 16stk a 180g
22176

Tørrsaltet Bacon Idsøe Delipak 200g

Norges beste bacon i skiver fra A.Idsøe i Stavanger. Tørrsaltet og røkt. I over 175 år har A. Idsøe vært en familedrevet slakterforretning.
22098

Entrecote Gourmet Prima Jæren

Nøye håndplukket entrecote av storfe fra samarbeids gårdene til Prima Jæren. Kan ha en noe begrenset tilgjengelighet. Kriteriene er mørhet og marmorering.
22070

Idsøe Barbeque Saus 4 varianter

Albert ville ha en saus god nok til å sette navnet sitt på. Grillkongen Craig ble spurt, og han fant denne fantastiske produsenten nord for Oklahoma. Dette er en competition grade saus, som mange pitmasters bruker as is eller med små modifikasjoner i grill konkurranser i USA.
22080

Idsøe Krydder

A. Idsøe sitt krydder kan bestilles i flere varianter:
22079

Hoffsaus- Godt nok for det kongelig hoff!


Hoffsaus er et produkt laget av Rasmus Skoglund og Simon Engen. Begge har bred erfaring som kokker i både restaurant og konkurranse-sammenheng. De elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering.

Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre forteller de.
Sausene er lacto-fermentert i 5 uker. De er upasteuriserte og må stå kjøling  også før åpning. Holdbarheten er ca. 6 måneder  før åpning, ca 3 måneder etter.

Rød Hoff 100ml

Rød chili med mango og havtorn
54074

Gul Hoff 100ml

Gul cayenne med eple og limeblad
54075

Grønn Hoff 100ml

Jalapeno med ananas og koriander
54076

Hoffsaus 3-pk 3x30ml

3pk 30ml gir deg muligheten til å teste alle sausene! (Rød, gul, og grønn)
54077

Cowboy Candy 254g Hoffsaus

Gutta i Hoffsaus har laget denne godbiten av et kondiment, kandisert Jalapeno er perfekt som tilbehør.
54078

Midsummer Hot Sauce


Den lille sausefabrikken ved Badedammen i Stavanger har flere batcher og chilityper på lager, og "limited" opplag vil komme i tidsrommene når den norske chilisesongen går i dvale (nov-mai).
Gode råvarer, balanse, kompleksitet og lagring på tretønner er noe av det som kjennetegner Midsummer.

Midsummer Hotsauce Flagship 100ml

Midsummer’s Flagship hot sauce har blitt lagret i 2 år med Habanero-pepper dyrket her på vestkysten av Norge.
54024

Midsummer Louisiana Style 100ml fatlagret 12 mnd

Midsummer Louisiana Style 100ml fatlagret, 4 år med utvikling og 12 måneder på fat. Nå endelig klart for salg.
54082

Sriracha Hotsauce Ltd Ed

Sriracha, også kjent som rooster sauce, er en hot sauce som opprinnelig kommer fra Thailand. Med mer jalapeño, hvitløk og lengre fermenteringstid er dette en luksuriøs versjon av denne kjente klassikeren.
54071

Mango/Scotch Bonnet Hotsauce 100ml

Mango og Scotch bonnet, flott gul farge. Passe styrke og masse sødme. Perfekt til fish tacos!
54069
Nyhet

Passion x Mango Hotsauce 150ml, Midsummer

MIDSUMMER® har hatt en stor pasjon for mango, men når en går for langt på jakt etter mango, ligger pasjonen i frukten
54070

Flagship Plus2 150ml Ltd Ed, Midsummer

Lagret i minimum 5 år, med minst 30% habanero og en dose ghost pepper, er dette den sterkeste utgaven av MIDSUMMER® sin Flagship saus.
54081

Midsummer hot salt keramikk krukke 50g

Et fantastisk fingersalt i samarbeid med North Sea Salt Works. Et unikt produkt som har blitt en snakkis!
54040

Midsummer Black Garlic

Black Garlic (sort hvitløk) er hvitløk som er gjæret over varme i flere uker (120dager) uten å tilsette konserveringsmidler. Dette gir en søt smak og mindre hvitløkslukt. Smaken er intens og litt sirupaktig med et hint av balsamico, trøffel, tamarind og soyasaus.
54041

Grillkongen Craig Products


Craig er Norges ubestridte grillkonge, ingen bestrider heller hans berettigelse til å kalle seg nettopp «Grillkongen Craig». Bakgrunnen er hans brennende kjærlighet for mat tilberedt mer eller mindre direkte over åpen ild og glør. I bunnen ligger hans gode minner fra oppveksten i Oklahoma; et av de områdene i USA der grillosen er som tettest. 
Craig Whitson var også en grunnleggerne av Matcompaniet for drøyt 21 år siden. Etter mange år som som grillmisjonær er nå ringen sluttet og han lanserer sin egen serie «Grillkongen Craig Products» i samarbeid med Matcompaniet. Serien skal selges eksklusivt til delikatessebutikker og Horeca kunder. 

Nyhet

Hot Link Sausage 250g, Grillkongen Craig Products

Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.
22196
Nyhet

Farmhouse Bacon 200g, Grillkongen Craig Products

Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.
22197
Nyhet

Pepper Bacon 200g, Grillkongen Craig Products

Pepper Bacons historie er egentlig amerikansk bacon inspirert av Italias måte å lage pancetta på.
22198

Tapatio Hotsauce 150ml

Anerkjent hotsauce fra Guadalajara i Mexico. En utrolig god hot-saus som brukes på samme måten som Tabasco.
32003