Skip to main content
Til toppen
Stolt Sponsor av Oste NM 18. September på Vulkan Arena Oslo.

Penne Classiche 500g, Martelli

Varenummer: 30380
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 20
Minste antall: 20
ekskl. mva.

Penne Classiche fra Martelli er håndlaget i Toscana med bronseverktøy og langsom tørking for ekstra smak og tekstur. Den klassiske, skråskårne formen passer perfekt til alt fra tomatsaus og pesto til kremete retter. En ekte, tradisjonell pasta for deg som vil ha kvalitet i hver bit.

Nyhet
Penne Liscie 500g, Benedetto Cavalieri

Penne Liscie, den glatte varianten av penne, kommer fra Nord-Italia. Uten riller gir den en renere tekstur og passer godt til lette sauser, fløtebaserte retter og ovnsbakt pasta. En elegant pastatype for deg som liker en jevn og myk munnfølelse.

30400
Nyhet
Penne 500g, Gentile

Penne stammer fra Nord-Italia og har fått navnet sitt fra formen som ligner en pennespiss. De skråskårne rørene passer godt til kremete og tomatbaserte sauser, samt ovnsretter. En allsidig pastafavoritt som fungerer i det meste.

30372
Nyhet
Penne Rigate 500g, Gentile

Penne Rigate stammer fra Nord-Italia og kjennetegnes av riller og skråskårne ender. Formen gjør den ideell for å fange opp sauser – enten det er tomat, fløte eller kjøttbasert. En ekte hverdagsfavoritt i italienske hjem.

30420
Penne Rigate 500g, Don Antonio

Don Antonio - Fantastisk Penne Rigate pasta fra Casina Rossa på 500 grams eske!

30187
Nyhet
Pennette Rigate 500g, Gentile

Pennette Rigate er en mindre variant av penne, med riller som fanger opp saus ekstra godt. Opprinnelig fra Napoli-området, passer den perfekt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakte pastagratenger. En allsidig pastatype med mye smak i hver bit.

30376
Nyhet
Pennette Rigate økologisk 500g, Gentile

Pennette Rigate stammer fra Napoli-området og er en kort, rørformet pasta med riller som fanger opp saus perfekt. Den passer godt til kremete sauser, tomatbaserte retter og ovnsbakt pasta.

30418

Pastificio Martelli

Pastificio Martelli er en liten, familiedrevet pastaprodusent som har holdt til i den toskanske middelalderbyen Lari siden 1926. I dag drives bedriften fortsatt av Martelli-familien, som selv står for hele produksjonen – fra blanding av deigen til pakking. Pastaen lages utelukkende med 100 % italiensk durumhvete, og eltes sakte før den formes i bronsematriser som gir pastaen en ru overflate. Deretter tørkes den i opptil 50 timer ved lav temperatur, noe som bevarer både smaken og næringsinnholdet. Martellis pasta er kjent for sin høye kvalitet, sin evne til å binde saus og sin autentiske tekstur. De ikoniske gule posene har blitt et kjennetegn i seg selv – en enkel, håndpakket emballasje som gjenspeiler både stolthet og tradisjon. Pastificio Martelli lager ikke mye, men det de lager er kompromissløs kvalitetsmat med røtter dypt plantet i italiensk håndverk.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 20.0
Nettovekt 500.0 Gram
GTIN 8018048000021
Lenker
Min side