Skip to main content
Til toppen

Tonnetto del Mediterraneo (Fileter fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Varenummer: 40580
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Dette er en liten tunfiskart i nær slekt med «kongen» Tonno Rosso. Magrere og smaksrikt kjøtt. Har bred anvendelse i kjøkkenet men en favoritt er selvfølgelig som hovedingrediens i en majonessaus til Vitello tonnato.

Armatore har sitt hovedsete i Cetara og er en av de fremste virksomhetene hva angår både fiske og foredling. Dette sier ikke så rent lite i og med at vi her snakker om byen som regnes for å ha de aller beste ansjos- og tunfiskkonserver. Bedriften ble etablert av fjerde generasjon fiskere som ønsket å sikre bærekraftig fiske og å bidra til at de lokale tradisjonene ble holdt i hevd og foredlet med tanke på framtiden.

Armatore har sin egen flåte med fartøyer som kun driver line- og notfangst slik man har gjort det i generasjoner. Virksomhetens kjerneverdi er respekten for havets økosystem. Dette er en historie om lidenskap, respekt og engasjement for havet. Armatore tror på en bærekraftig fiskepraksis: flåten tar bare det den trenger fra havet, og vurderer alle ressursene som et felles gode de er satt til å forvalte for framtidige generasjoner med Cetara fiskere og foredlingsbedrifter.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 110 Gram
Horeca Nei
Nyhet
Ventresca Alletterato (Buklist fra små tunfisk i olivenolje) 110g, 4Rotte

Buklist fra Alletterato tunfisk. Den fettrike, fløyelsmyke og møre delen av tunfisken vil få deg til å glemme alt annet om du har den i en Salade Niçoise.

40581
Nyhet
Tonno Rosso (blåfinnet tunfiskfilet i olivenolje ) 110g, Armatore  

Dette er Armatore sitt prestisjeprodukt. Sterkt kvoteregulert fangst som kun foregår i en kort periode av året. Fisken hånd renses umiddelbart og konserveres deretter med olivenolje. Alt dette for å bevare tekstur og smak. Selvfølgelig god som den er, men også som ingrediens i retter der du ønsker den beste smaken av konservert tunfisk

40573
Tunfiskfilet på olivenolje 300g, Anfosso

Tunfiskfilet på olivenolje.

40271
Lenker
Min side