Buklist fra Alletterato tunfisk. Den fettrike, fløyelsmyke og møre delen av tunfisken vil få deg til å glemme alt annet om du har den i en Salade Niçoise.
Dette er en liten tunfiskart i nær slekt med «kongen» Tonno Rosso. Magrere og smaksrikt kjøtt. Har bred anvendelse i kjøkkenet men en favoritt er selvfølgelig som hovedingrediens i en majonessaus til Vitello tonnato.
Buklist anses å være den beste stykningsdelen på tunfisken. Rik på fett og med en unik smak. For å ivareta produktets unike karakter har Armatore sikret seg de beste «tunfisk slakterne» til å skjære ut buklisten. Møre og rikere tunfisksmak finner du ikke. Nytes best alene.
Dette er Armatore sitt prestisjeprodukt. Sterkt kvoteregulert fangst som kun foregår i en kort periode av året. Fisken hånd renses umiddelbart og konserveres deretter med olivenolje. Alt dette for å bevare tekstur og smak. Selvfølgelig god som den er, men også som ingrediens i retter der du ønsker den beste smaken av konservert tunfisk
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.