Skip to main content
Til toppen
Oste-VM Trondheim 26-28 Oktober 2023. Sees vi?

Tomater og Tomatsauser

Visning
Chipotle Ketchup / Jalapeno Ketchup 5L, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48016
Chipotle Ketchup 250ml, Wild Fire

Med økologiske tomater og hint av røkt chili, laget fra bunn av for at du skal minnes på hvorfor ketchup ble så poppis i første omgang

48004
Estratto di Pomodoro (ekte tomatpure) 300ml, Pianogrillo

Strattu di pomodoro er de Sicilianske bestemødrenes metode å konserver og forsterke den gode tomatsmaken. Dette er et unikt produkt fjernt fra det som selges som tomatpuré. Noen har forsøkt å kopiere dette på industrielt vis uten å lykkes nevneverdig. Pianogrillo derimot gjør det på gamlemåten. Den har den dype aromaen av en saus som har kokt sakte i timevis. Den har en tett, kremet tekstur og den suverene smaken av tomater tørket i den sicilianske solen - en lett salt, søt smak med en kraftig umami-punch som vekker smaksløkene dine. Mange av kokkevennene våre forteller oss at dette er den beste tomatpureen de noen gang har prøvd. Tilsett en liten mengde til sauser, eller fordel over stekt kjøtt eller kjøttkake, eller andre steder du ønsker å trekke opp tomatsmaken!

40504
Passata al Pomodoro 680g, Anfosso

Passata er en saus av solmodne tomater som er silt, slik at skinn og kjerner ikke kommer med.

40268
Nyhet
Passata di Pomodoro 500ml, Don Antonio

Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familieoppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker.

40547
Passata di Pomodoro 660ml, Pianogrillo

Dette er en mer tradisjonell tomatsaus og kan sammenlignes med andre pomodoro passata på markedet. Dog med en mer utpreget smak preget av kysset fra den stekende Sicilianske solen og det vulkanske jordsmonnet. Bruker du den til din neste porsjon med ragu vil både du og dine gjester bli enda mer fornøyde enn vanlig av resultatet etter ditt komfyrarbeide.

40503
Pizzasaus 5L, La Valle

Ferdig pizzasaus for pizzeria.

40278
Pizzasaus Mild type 200ml, Ask

Brukerklar saus som passer til to pizza bunner.

43148
Pizzasaus Sterk type 200ml, Ask

Brukerklar saus som passer til to pizza bunner.

43149
Pomodori semi secchi Ciliegino bio 212ml, Ortoconserviera

Små økologiske cherrytomater fra områdene rundt Siracusa på Sicilia. Dette området er viden kjent for å dyrke noe av verdens mest smaksrike tomater.

40543
Pomodoro Secchi - Soltørket tomat Pugliesi 280g, Casina Rossa

Soltørket tomat, perfekt umami i salater, pizza og antipasti.

40303
Salsa di Pomodoro Ciliegino (Cherrytomat saus) 330ml, Pianogrillo

Kanskje den beste “ferdigsausen” av tomat som finns på markedet. Den naturlige sødmen fra de sicilianske cherrytomatene gjør at Pianogrillo kun behøver å tilsette salt fra Trapani, basilikum og olivenolje fra gården. Etter at herligheten er blandet og silt tappes den på brune «bjørnunger» (Korthalsa ølflakser) og korkes. Sørg for å ha noen flasker på lur i spiskammeret. Da kan du lett lage saus til pasta al pomodoro mens pastaen syder i kokevannet.

40502
Lenker
Min side