Skip to main content
Til toppen

Salsiccia Napoli Dolce, Edizioni Franchi

Varenummer: 20105
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.45 KG per STK
Antall per kolli: 30
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk.

Pølsen produseres i Emilie Romagna som en hyllest til salamitradisjonen i Calabria. Igjen en bestselger og favoritt blant vår fremste "pølsekunder". Fin kombinasjon mellom sort hel pepper, søt parika og andre klassiske salamikryddeer. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 30.0
Nettovekt 450.0 Gram
Horeca Nei
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salciccia Napoli Piccante Vacuum, Viani

En ubestridt ener til pizzatopping, men også anvendelig som antipasti, til steking og som snacks!

20021
Salame Felino Gentile, Edizioni Franchi

Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.

20087
Lenker
Min side