ekskl. mva.
Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt. Vekten oppgis i forpakningsinfo over. Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami.
Med utgangspunkt i den vesle byen Felino ved foten av Apenninene lages disse lekkerhetene. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke. Kjøttet er grovmalt og krydret før det blandes med spekkbiter og hel sort pepper. Deretter stappes farsen i naturtarmer til en diameter på ca 4 cm og lengder på rundt 40 cm. Pølsene spekes i minimumu 20 dager før de sendes på markedet.
Riccardo kjøper sin Felino fra en liten produsent som er kjent for å lage de beste pølsene. Dette er en pølse som skal skjæres med kniv. Kutt den i tykkelse på ca 0,5 cm og i 45 graders vinkel.
Smak selv så blir du overbevist!