Skip to main content
Til toppen

Salame Felino Gentile, Edizioni Franchi

Varenummer: 20087
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.8 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.

Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami.

Med utgangspunkt i den vesle byen Felino ved foten av Apenninene lages disse lekkerhetene. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke. Kjøttet er grovmalt og krydret før det blandes med spekkbiter og hel sort pepper. Deretter stappes farsen i naturtarmer til en diameter på ca 4 cm og lengder på rundt 40 cm. Pølsene spekes i minimumu 20 dager før de sendes på markedet. 

Riccardo kjøper sin Felino fra en liten produsent som er kjent for å lage de beste pølsene. Dette er en pølse som skal skjæres med kniv. Kutt den i tykkelse på ca 0,5 cm og i 45 graders vinkel.

Smak selv så blir du overbevist!

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 1
Nettovekt 1800 Gram
Horeca Ja
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salsiccia Napoli Dolce, Edizioni Franchi

Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk.

20105
Rosette de Lyon au Jambon, Maison Chillet

Dette er den mest kjente og klassiske speke pølsen fra kjerneområdet for Fransk pølse produksjon i Monts du Lyonnais. Håndlaget pølse på kjøtt fra skinken. Kjøttet skjæres i strimler og blandes med terninger av spekk, saltes og krydres med sort pepper og hvitløk. Stoppet i naturtarm.

21007
Lenker
Min side