Skip to main content
Til toppen

Salametto al Barolo (rødvin) Old Style, Edizioni Franchi

Varenummer: 20119
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.3 KG per STK
Antall per kolli: 50
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

Riccardo har innvestert i en liten spekepølsefabrikk i Piemonte som lager noen av våre absolutte bestselgende pølser. Dette er en av tre varianter, og på mange måter en av de "enkleste"  smaksmessig. I denne sammenhengen er det å få mye smak ut av de enkle en edel kunst, og nettopp her viser spekepølsmakeren sin dyktighet, Store biter med prima svinekjøtt marieneres i god Nebbiolo før kjøttet grovmales og krydres. 

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 50
Nettovekt 300 Gram
Horeca Ja
Salame Abruzzo, Edizioni Franchi

En velsmakende salami som produseres primært I områdene rundt byen Lanciano, Abruzzo.

20092
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salametto Nocciole (hasselnøtt) Old Style, Edizioni Franchi

Salami med Hasselnøtter fra Dogliano utenfor Alba.

20120
Lenker
Min side