Skip to main content
Til toppen

Salametto Nocciole (hasselnøtt) Old Style, Edizioni Franchi

Varenummer: 20120
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.3 KG per STK
Antall per kolli: 50
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Salami med Hasselnøtter fra Dogliano utenfor Alba.

Deilig grovmalt kjøtt fra lokale piemontesiske svin blandes med spekk og krydder før verdens beste hasselnøtter - Nocciole di Piemonte - vendes inn i farsen. 
Farsen fylles i tarm og spekes i ca 6 uker før pølsene pakkes i kasser og sendes til oss (og deg)

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 50
Nettovekt 300 Gram
Horeca Ja
Salametto con le noci (med valnøtt), Edizioni Franchi

Rik kjøttsmak, mild krydring kombinert en meget solid dose valnøtter gav en munnfølelse og smakskompleksitet vi knapt kan huske å ha vært borte i. Den er ikke den rimeligste pølsa vi har, men den er verdt hvert øre!

20214
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salametto al Barolo (rødvin) Old Style, Edizioni Franchi

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

20119
Lenker
Min side