Skip to main content
Til toppen

Salame Abruzzo, Edizioni Franchi

Varenummer: 20092
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.33 KG per STK
Antall per kolli: 40
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

En velsmakende salami som produseres primært I områdene rundt byen Lanciano, Abruzzo.

I byarkivet til den Abrusesiske byen Lanciano finner man dokumenter som inneholder pølseoppskrifter tilbake til slutten av 1500 tallet. Den dag i dag produseres det salamier basert på denne oppskriftet i og rundt Lanciano.
Etter å ha modnet kjøttet I to dager renskjæres det for sener, hinner og mykt fett. Den ferdige, middels grove farsen består av 70% kjøttavskjær fra skulder, bog, rygg og skinke og 30% fett. Pølsene henges fra 25 til 180 dager avhengig av størrelsen. Riccardos utvalgte har form som en liten Spinata (flat salami)  pølse krydret med blant annet svart og hvit pepper.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 40.0
Nettovekt 330.0 Gram
Horeca Ja
Salame Cantina (senza additivi), Edizioni Franchi

«Salame cantina» er 100% naturlig salami helt fri for tilsetningsstoffer som antioksidanter, konserveringsmidler, glutenderivater og laktose. Kjøttet kommer kun fra gårder med høyt fokus på dyrevelferd. Nøye kontrollerte og utvalgte stykningsdeler males på medium skive og blandes med salt og krydder før de stappes og bindes for hånd. Etter drypptørking i noen dager flyttes de til lagringsrom for modning i ca 60 dager.

20213
Salametto al Barolo (rødvin) Old Style, Edizioni Franchi

I tillegg til grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med Piemontes fremste vin Barolo.

20119
Salsiccia Napoli Dolce, Edizioni Franchi

Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk.

20105
Lenker
Min side