Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Prosciutto di Parma DOP oppskåret 100g, Edizioni Franchi

Varenummer: 20115
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 10
ekskl. mva.

Fra vår leverandør Edizioni Riccardo Franchi får vi skinker som er modnet i 14-16 måneder. Han stiller strenge kvalitetskrav til råmaterialet og har valgt å gå utover DOP kravene og pålegge seg selv enda strengere regler.

Riccardo gjør dermed en ekstrem streng seleksjon når han velger ut de skinkene som skal få være med videre i produksjonen.
Skinkene saltes og masseres og tørkes deretter i ulike klimasoner i 14-16 måneder før de er klare for endelig godkjenning.
Den lange lagringen gjør dette til en skinke med rikere smak, men uten å virke verken tørr eller harsk.
En skinke for de som vet å verdsette spekemat av topp klasse!

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 10
Nettovekt 100 Gram
Horeca Nei
Prosciutto di Parma DOP oppskåret 500g(kilopris), Edizioni Franchi

Sammen med Parmigiano Reggiano er Parmaskinken det mest kjente italienske landbruksproduktet, og er for mange synonymt med den gode smaken av Italia. I områdene rundt Parma er det en over 2000 år lang tradisjon for skinkeproduksjon.

20188
Prosciutto di San Daniele DOP oppskåret 100g, Edizioni Franchi

San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.

20138
Serrano Reserva Ventula 100gr sliced, Vegajardin

Produsert av Ventula familien, modnet 1000moh.

23050
Lenker
Min side