Skip to main content
Til toppen

Prosciutto di San Daniele DOP oppskåret 100g, Edizioni Franchi

Varenummer: 20138
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.

Produksjonen av San Daniele skjer i Udineprovinsen (Friuli) med byen San Daniele som kjerneområde for produksjonen.
Skinkene hentes fra 10 regioner i nord- og sentral Italia, hvorav nesten 50% fra Lombardia.
Alle gårdene er forhåndsgodkjent og kontrolleres i henhold til regleverket for genetisk opphav og foring.
Her har Riccardo funnet fram til en av de beste av konsortsiets 40 godkjente produsenter.

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 12
Nettovekt 100 Gram
Horeca Ja
Prosciutto di Parma DOP oppskåret 100g, Edizioni Franchi

Fra vår leverandør Edizioni Riccardo Franchi får vi skinker som er modnet i 14-16 måneder. Han stiller strenge kvalitetskrav til råmaterialet og har valgt å gå utover DOP kravene og pålegge seg selv enda strengere regler.

20115
Nyhet
Salame Toscano 100g, Viani

Salame Toscano 100g, Viani

20222
Serrano Reserva Ventula 100gr sliced, Vegajardin

Produsert av Ventula familien, modnet 1000moh.

23050
Lenker
Min side