Skip to main content
Til toppen

Petit Reblochon AOP Lait Cru 240g, Mons

Varenummer: 12289
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Som storebroren, men i et mindre format. Flott størrelse, enklere å selge når man ikke trenger å dele.

Dette er en mindre utgave av Reblochon. Størrelsen gjør at den modner raskere og at den er akkurat passe stor til at folk flest kan kjøpe med seg en hel ost hjem. Reblochon har vært ystet i Haute Savoie siden den 14. århundre. Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold. Perfekt om du ønsker å lage tartiflette: Poteter, bacon, løk og rikelig med Reblochon som er smeltet sammen i en ildfast form. 
Vinvalget til denne robuste retten går i retning av en Blond eller en crispy og god tysk riesling. 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Frankrike
Melk Ku
Øvrige egenskaper Råmelk
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 6.0
Nettovekt 150.0 Gram
Lein 500g, Rueslåtten Ysteri

Oppkalt etter Lars Lein, osten er laget på upasteurisert kumelk, En ganske klassisk rødkitt, halvtørr konsistens. Smaken er mild med noen skarpe toner og et hunt av bitterhet

15110
Skjenald 250g, Orkladal Ysteri

Skjenald er en myk kittost som ystes i samme ysting som Rokoll, men legges i mindre former. Den er utviklet ved Skjenald gård, derav navnet Skjenald (som betyr å skinne). Skjenald selges fra den er 2 måneder, men er best når den er 3-4 måneder.

15082
Pan 1,5kg, Stavanger Ysteri

Rødkitt ost laget på økologisk dagsfersk råmelk

15076
Lenker
Min side