Skip to main content
Til toppen

Pesto Genovese 100g, Portofino

Varenummer: 40584
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
ekskl. mva.

Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur. Her brukes det selvfølgelig den lokale PDO basilikumen sammen med ekstra virgin olivenolje, Grana Padano, cashew nøtter, pinjenøtter og salt. Perfekt sammen med Trofie pasta eller for å gi en caprese enda mer basilikumsmak.

Erfaringer fra over 40 år med kvalitetsprodukter er videreført og foredlet med respekt for den lokale gastronomiske tradisjonen. Smakene utvikles fra hånd til munn i bedriftens smakslaboratorium. Når de så skal oppskaleres til kommersiell produksjon gir de seg ikke før alt smaker slik det skal. En del av produksjonen utføres fortsatt for hånd for rett og slett fordi det ikke finnes maskiner som kan gjøre jobben like godt. Velkommen til smaken av Portofino!
 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Antall per Kolli 12
Nettovekt 100 Gram
Horeca Nei
Pesto alla Genovese 85g, Anfosso

Pesto alla Genovese 85gr Anfosso.

40092
Pesto alla Genovese 180g, Anfosso

Verdens beste pesto alla Genovese . Bruksområdet: i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør.

40510
Pesto Fresco alla Genovese Fersk 2kg, Anfosso - kilopris

Fersk Pesto rett fra Liguria!

40525
Nyhet
Pesto Tartufato 100g, Portofino

Dette er den «pimpa» utgaven av den klassiske Pesto Genovese. De samme ingrediensene har fått følge av trøffel. Et solklart valg om du ønsker å lage den en enkel lunsj med trøffelpasta fra enten Tartuf Langhe eller Pasta di Aldo.

40586
Lenker
Min side