Til toppen

Pancetta Stesa

Varenummer: 20058
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 3 KG per STK
Antall per kolli: 2
Minste antall: 1

ekskl. mva.

Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.

Vår leverandør Viani i San Gimigiano salter og krydrer siden før den spekes i ca 4 uker. Før den henegs til modning pakkes / gnis den inn – eller mer presist, dekkes den med knust svart pepper.
Har man ikke guanciale så er Pancetta det eneste alternativ om man skal lage seg en autentisk carbonara. Skåret i tynne skiver kan den nytes som den er, eller som innpakning til et magert kyllingbryst, rundt fiskemedaljonger eller sågar kamskjell. Prøv også å tilsette noen terninger i suppen neste gang du koker deg minestrone eller bønnesuppe.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Bestillingsvare Nei
Antall per Kolli 2
Nettovekt 3000 Gram
Horeca Ja